Informatie krijgen via de online-Help

U kunt de online-Help openen vanuit de toepassing waarmee u werkt of vanuit het menu Start van Windows.

Zie Vanuit Windows-toepassingen of Vanuit het menu Start voor meer informatie over het openen van de printerdriver. U kunt ook specifieke Help voor een item op een tabblad weergeven door eerst met de rechtermuisknop op het item en vervolgens op de opdracht Wat is dit? te klikken.

U kunt ook een gedetailleerde uitleg over een instelling of optie weergeven door te klikken op de knop in de rechterbovenhoek van het venster en vervolgens op het gewenste item te klikken.