Onderhoud

De USB-kabel aansluiten en losmaken

De USB-kabel ontkoppelen van het apparaat
De USB-kabel aansluiten op het apparaat

De USB-kabel ontkoppelen van het apparaat

Zorg ervoor dat het apparaat en alle lampjes uit zijn.

Open de scannereenheid en het afdekplaatje van de USB-aansluiting.

Koppel de USB-kabel los van het apparaat zoals getoond in de illustratie.

Breng het afdekplaatje van de USB-aansluiting weer aan en sluit de scannereenheid.

[Boven]

De USB-kabel aansluiten op het apparaat

Zorg ervoor dat het apparaat en alle lampjes uit zijn.

Open de scannereenheid en het afdekplaatje van de USB-aansluiting.

Steek de (eerder verwijderde) connector van de USB-kabel in de USB-aansluiting van het apparaat en leg de kabel in de daarvoor bestemde uitsparing.

Breng het afdekplaatje van de USB-aansluiting weer aan en sluit de scannereenheid.