Scannen / Scannen met EPSON Smart Panel

Overzicht van EPSON Smart Panel

EPSON Smart Panel starten

Met EPSON Smart Panel kunt u gegevens scannen en rechtstreeks doorsturen naar een opgegeven toepassing of naar de EPSON-website voor het delen van foto's. Ook kunt u snel en eenvoudig foto's en documenten in digitale vorm omzetten.

EPSON Smart Panel wordt geïnstalleerd tijdens de installatie van de scansoftware. Raadpleeg "De software installeren" op het blad Installatie voor meer informatie over de installatie van EPSON Smart Panel.

EPSON Smart Panel starten

Ga als volgt te werk om EPSON Smart Panel handmatig te starten.

Voor Windows-gebruikers:
Klik op Start, wijs naar Alle programma's (All Programs) (voor Windows XP) of Programma's (Programs) (voor Windows Me, 98 en 2000), vervolgens naar EPSON Smart Panel en klik op EPSON Smart Panel.

Voor gebruikers van Mac OS 8.6 tot 9.x:
Klik op Apple en EPSON Smart Panel.

Voor gebruikers van Mac OS X:
Dubbelklik op de programmamap in Macintosh HD en dubbelklik vervolgens op de map Smart Panel. Dubbelklik ten slotte op het pictogram EPSON Smart Panel.

Het venster EPSON Smart Panel wordt weergegeven.

U start een toepassing door op het betreffende pictogram in het venster te klikken. Zie De toepassingen in het venster EPSON Smart Panel voor meer informatie over de beschikbare toepassingen. Raadpleeg de online-Help bij EPSON Smart Panel voor meer informatie.