Introductie van de printersoftware

Inleiding

Printersoftware
De printersoftware openen
Informatie krijgen via de online-Help

Printersoftware

De printersoftware die met de printer wordt meegeleverd, omvat een (printer)driver en hulpprogramma's voor de printer. In de (printer)driver kunt u een groot aantal opties instellen om de beste resultaten te krijgen met uw printer. Met de printerhulpprogramma's kunt u de printer controleren en ervoor zorgen dat het apparaat optimaal blijft werken.

[Boven]

De printersoftware openen

Raadpleeg het gedeelte dat van toepassing is op uw systeem voor meer informatie over het openen van de printersoftware.

De printersoftware voor Windows openen
De printersoftware voor Mac OS 8.6 en 9.x openen
De printersoftware voor Mac OS X openen

Opmerking voor Windows-gebruikers:
De door u gebruikte Windows-versie bepaalt welke functies in de printersoftware beschikbaar zijn.

[Boven]

Informatie krijgen via de online-Help

Uw printersoftware beschikt over een uitgebreide online-Help met instructies voor het afdrukken, het instellen van opties in de printerdriver en het gebruik van printerhulpprogramma's.

Raadpleeg het betreffende gedeelte hierna.

Informatie krijgen via de online-Help voor Windows
Informatie krijgen via de online-Help voor Mac OS 8.6 en 9.x
Informatie krijgen via de online-Help voor Mac OS X