Productinformatie

Exif Print

Werking

Exif versie 2.2 (ook wel Exif Print genoemd, een internationale norm voor digitale camera's) maakt het mogelijk om kwalitatief hoogstaande foto's te maken en af te drukken met een digitale camera en printer die beide overweg kunnen met deze functie.

Opmerking:
U moet EPSON PhotoQuicker installeren, voordat u Exif Print kunt gebruiken. EPSON PhotoQuicker kan niet worden gebruikt met Mac OS X.

Werking

Exif Print

Wanneer u foto's maakt met een digitale camera die compatibel is met Exif Print, wordt informatie over de camara-instellingen en de omstandigheden waarin de foto werd gemaakt, opgeslagen bij de fotogegevens. Het betreft hier bijvoorbeeld de instellingen voor belichting, witbalans, versterking, contrast, verzadiging en scherpte. Op basis van deze gegevens kan de printer de fotogegevens corrigeren en verbeteren. Hierdoor benadert de afdruk veel beter het originele tafereel dat door de camera werd vastgelegd.

Afdruk zonder Exif Print

Afdruk met Exif Print

Wanneer er Exif Print-gegevens zijn opgeslagen bij de fotogegevens, bepaalt de printer hoe de foto moet worden aangepast en afgedrukt.

Opmerking:
De bovenstaande foto's zijn voorbeelden. Het werkelijke afdrukresultaat hangt af van het apparaat.