Productinformatie

Functies van het bedieningspaneel

Display
Knoppen
Lampjes

Display

Wanneer u het apparaat aanzet, worden in het display de huidige kopieerinstellingen, het aantal kopieën en het inktdruppelpictogram weergegeven. Dit is de normale weergave van het display.

Ook foutmeldingen worden in het display weergegeven. Zie Foutberichten voor meer informatie over foutmeldingen.

Berichten

Berichten

Status

Aanzetten

Het apparaat staat aan.

Opwarmen

Het apparaat is bezig met opwarmen.

Uitzetten

Het apparaat staat uit.

Resetten

De instellingen worden teruggezet naar hun standaardwaarden.

Opgeslagen

Alle instellingen zijn opgeslagen in het geheugen.

Herroepen

De in het geheugen opgeslagen instellingen zijn herroepen.

Bezig de inktcartridge te verplaatsen

De cartridge (printkop) wordt verplaatst.

Aan het printen

Het apparaat is bezig met afdrukken.

Aan het scannen

Het apparaat is bezig met scannen.

Kopiëren kleur

Het apparaat is bezig met kleurkopieën.

Kopiëren Z&W

Het apparaat is bezig met kopiëren in grijstinten.

Menuonderdelen

Wanneer u op een van de Menu-knoppen drukt, verschijnen de volgende menuonderdelen in het display.

Menuonderdeel

Omschrijving

Kopieermodus

Hiermee selecteert u met behulp van de Exemplaren/Waarde-knoppen de kopieermodus.

Kwaliteit&Papier

Hier selecteert u het papiertype en de kopieerkwaliteit met behulp van de Exemplaren/Waarde-knoppen.

Papiergrootte

Hier selecteert u het papierformaat met behulp van de Exemplaren/Waarde-knoppen.

Licht/Donker

Hier stelt u met behulp van de Exemplaren/Waarde-knoppen een van de vijf niveaus voor de donkerte van de kopieën in.

Groter/Kleiner

Hier selecteert u met behulp van de Exemplaren/Waarde-knoppen de mate van vergroting of verkleining.

Zoom in/uit

Hier selecteert u met behulp van de Exemplaren/Waarde-knoppen een zoompercentage van 25 tot 400%.

Taal

Hier stelt u de taal in die in het display wordt gebruikt. Druk op de Exemplaren/Waarde-knoppen om de taal voor het display te selecteren.

Kopuitlijning 1

Wanneer "Druk op de knop Kopie Kleur om de printkopuitlijningspatronen af te drukken." in het display verschijnt, drukt u op de knop voor het maken van kleurkopieën om een testpatroon af te drukken waarmee u de uitlijning van de printkop kunt controleren.

Kanaaltjescontr.

Wanneer "Druk op de knop Kopie Kleur om het spuitkanaaltjespatroon af te drukken." in het display verschijnt, drukt u op de knop voor het maken van kleurkopieën om een spuitkanaaltjespatroon af te drukken.

Kopreiniging

Wanneer "Druk op de knop Kopie Kleur om de printkop te reinigen." in het display verschijnt, drukt u op de knop voor het maken van kleurkopieën om de printkop te reinigen.

VervangCartridge

Wanneer "Druk op de knop Kopie Kleur om de inktcartridge te vervangen." in het display verschijnt, drukt u op de knop voor het maken van kleurkopieën om de cartridge te vervangen.

Inktniveaus

De hoeveelheid resterende inkt wordt weergegeven in een percentage van 0% tot 100%, in stappen van 10%.

Laden/Uitvoeren

Wanneer "Druk op de knop Kopie Kleur om papier te laden of uit te voeren." in het display verschijnt, drukt u op de knop voor het maken van kleurkopieën  om papier te laden of uit te voeren.

[Boven]

Knoppen

Knoppen

Functie

Aan

Hiermee zet u het apparaat aan en uit.

Scan

Hiermee start u automatisch EPSON Smart Panel. Voordat u deze functie gebruikt, moet u EPSON Scan en EPSON Smart Panel vanaf de cd installeren en het apparaat op de computer aansluiten.

Herroep

Hiermee haalt u de kopieerinstellingen op die in het geheugen zijn opgeslagen.

Wanneer u deze knop drie seconden ingedrukt houdt, worden alle instellingen in het geheugen opgeslagen.

Reset

Hiermee stelt u het aantal kopieën weer in op één in de normale weergave van het display.

Hiermee stelt u de standaardwaarde van een menuonderdeel weer in wanneer dit in het display wordt weergegeven.

Wanneer u de Reset-knop drie seconden ingedrukt houdt, worden alle instellingen, met uitzondering van de taal, teruggezet naar hun standaardwaarden.

Menu

Hiermee geeft u de menuonderdelen weer in het display.

Exemplaren/Waarde

Hiermee verhoogt of verlaagt u het aantal kopieën als het display zich in de normale weergave bevindt.

Ook selecteert u hiermee een menuonderdeel of verhoogt of verlaagt u de waarde van een instelling in het display.

Kopie Z/W

Hiermee kopieert u in grijstinten.

Kopie Kleur

Hiermee kopieert u in kleur.

Hiermee voert u de functie uit die wordt aangegeven in de melding "Druk op de knop Kopie Kleur om xxx (een functie)".

Stop

Hiermee stopt u het kopiëren. Het vel dat wordt gekopieerd, wordt uitgevoerd.

Hiermee keert u terug naar de normale weergave wanneer een menuonderdeel in het display verschijnt.

[Boven]

Lampjes

Lampje

Lampje

Status

Aan

Aan

Het apparaat staat aan.

Knippert

Tijdens het initialiseren, verwerken van gegevens, kopiëren, afdrukken, scannen, laden van inkt en schoonmaken en vervangen van cartridges.

Fout

Aan

Er is een fout opgetreden.