Tulostimen tilan tarkistaminen

Windows

Tilanneilmaisimen käyttäminen

Kun työ lähetetään tulostimeen, näyttöön tulee oheisen kuvan mukainen tilanneilmaisin.
Tilanneilmaisin havainnollistaa nykyisen tulostustyön etenemisen ja antaa tietoa tulostimen tilasta. Ilmaisin näyttää myös virheilmoituksia sekä hyödyllisiä tulostusvihjeitä. Katso lisätiedot jäljempänä olevasta osasta.

Tips (Vihjeitä)

Tilanneilmaisinikkunan tekstiruudussa annetaan vihjeitä siitä, miten voit käyttää Epson-tulostimen ohjelmistoa mahdollisimman tehokkaasti. Katso näytöllä olevan vihjeen lisätiedot valitsemalla Details (Tiedot).

Virhesanomat

Jos tulostuksen aikana havaitaan virhe, tilanneilmaisinikkunassa olevaan tekstiruutuun tulee virhesanoma. Jos haluat lisätietoja, napsauta kohtaa Technical Support (Tekninen tuki) ja lue ohjeet käytönaikaisesta Käyttöopas.
Kun väri on vähissä tai se loppuu, näyttöön tulee How to (Miten) -painike. Kun valitset How to (Miten) -painikkeen, EPSON Status Monitor 3 tuo näyttöön vaiheittaisen ohjeen värikasetin vaihtamiseksi.

EPSON Status Monitor 3 -apuohjelman käyttö

EPSON Status Monitor 3 -apuohjelman avulla voit tarkastella yksityiskohtaisia tietoja tulostimen tilasta.
EPSON Status Monitor 3 -apuohjelma voidaan käynnistää seuraavilla tavoilla:
Kaksoisnapsauta tulostimen pikakuvaketta Windows-taskbar (tehtäväpalkki).
Katso taskbar (tehtäväpalkki) pikakuvakkeesta, jos haluat lisätä pikakuvakkeen Windows-taskbar (tehtäväpalkki).
Avaa tulostinohjain, valitse Maintenance (Huolto) -välilehti ja valitse Status Monitor 3 -painike.
Kun EPSON Status Monitor 3 -apuohjelma käynnistyy, näyttöön tulee alla oleva valintaikkuna:
EPSON Status Monitor 3 -apuohjelman avulla voit näyttää seuraavat tiedot:
Current Status (Nykyinen tila):
Kun muste on vähissä tai se loppuu, EPSON Status Monitor 3 -ikkunaan tulee How to (Miten) -painike. Kun How to (Miten) -painike valitaan, näyttöön tulee värikasetin vaihtamisohjeet ja tulostin siirtää kasettipidikkeen oikeaan asentoon värikasetin vaihtamista varten.
Ink Levels (Mustetasot):
EPSON Status Monitor 3 -apuohjelman ikkunassa on graafinen näyttö, joka ilmaisee värikasetin tilan.
Information (Tiedot):
Voit tarkastella asennettujen värikasettien tietoja napsauttamalla Information (Tiedot).
Technical Support (Tekninen tuki):
Voit käyttää käytönaikaista Käyttöopas EPSON Status Monitor 3 -apuohjelman avulla. Jos vastaan tulee ongelma, napsauta Technical Support (Tekninen tuki) EPSON Status Monitor 3 -ikkunassa.

Mac OS X

EPSON StatusMonitor -apuohjelman käyttäminen

Jos EPSON StatusMonitor havaitsee kirjoitinongelman, se antaa virhesanoman.
EPSON StatusMonitor voidaan käynnistää seuraavilla tavoilla.
Käynnistä EPSON Printer Utility3.
Napsauta EPSON StatusMonitor -painiketta. EPSON StatusMonitor tulee näyttöön.
Kun väri on vähissä tai se loppuu, näyttöön tulee How to (Miten) -painike. Osoita How to (Miten) -painiketta, niin EPSON StatusMonitor tuo näyttöön vaiheittaisen ohjeen värikasetin vaihtamiseksi.
Tällä apuohjelmalla voit lisäksi tarkistaa värikasetin tilan ennen tulostamista. EPSON StatusMonitor näyttää värikasetin tilan ensimmäisellä avauskerralla. Päivitä musteen määrätiedot osoittamalla Update (Päivitys).