Tulostuspään kohdistaminen

Jos tulosteen pystysuuntaiset viivat eivät ole suoria tai tulosteessa on vaakasuuntaisia raitoja, voit todennäköisesti korjata vian tulostinohjaimessa olevalla Print Head Alignment (Tulostuspäiden kohdistus) -apuohjelmalla.
Katso lisätiedot jäljempänä olevasta osasta.
Huomautus:
Älä peruuta tulostusta painamalla  Stop-painiketta, kun testikuvion tulostus Print Head Alignment (Tulostuspäiden kohdistus) -apuohjelmalla on käynnissä.

Tulostuspäiden kohdistus -apuohjelman käyttäminen (Windows)

Voit kohdistaa tulostuspään Print Head Alignment (Tulostuspäiden kohdistus) -apuohjelmalla seuraavien vaiheiden mukaisesti.
Varmista, etteivät mitkään merkkivalot tarkoita virhettä.
Varmista, että arkinsyöttölaitteeseen on ladattu tavallista A4-kokoista paperia.
Napsauta hiiren kakkospainikkeella tulostimen kuvaketta taskbar (tehtäväpalkki) ja valitse sitten Print Head Alignment (Tulostuspäiden kohdistus) .
Jos tulostin-kuvake ei näy, katso ohjeet kuvakkeen lisäämiseksi seuraavasta osasta.
Kohdista tulostuspää noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Tulostuspäiden kohdistus -apuohjelman käyttäminen (Mac OS X)

Voit kohdistaa tulostuspään Print Head Alignment (Tulostuspäiden kohdistus) -apuohjelmalla seuraavien vaiheiden mukaisesti.
Varmista, etteivät mitkään merkkivalot tarkoita virhettä.
Varmista, että arkinsyöttölaitteeseen on ladattu tavallista A4-kokoista paperia.
Siirry EPSON Printer Utility3 -valintaruutuun.
Osoita Utility (Apuohjelma) -valintataulussa Print Head Alignment (Tulostuspäiden kohdistus) -painiketta.
Kohdista tulostuspää noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.