Värikasetin vaihtaminen ennen kuin se on käytetty

Värikasetti on vaihdettava, ennen kuin se on loppuun käytetty, jos se on ollut tulostimeen asennettuna yli kuusi kuukautta ja tulostuslaatu heikkenee.
Kun haluat vaihtaa värikasetin, ennen kuin - virheen merkkivalo syttyy tai EPSON Status Monitor ilmoittaa, että kasetti on loppuun käytetty, noudata tämän osan ohjeita.
Voit vaihtaa värikasetin käyttämällä tietokonetta.
Huomautus:
Voit vaihtaa värikasetin käyttämällä tulostinpainikkeita vain, kun värikasetti on loppuun käytetty.

Windows-tietokoneen käyttö

Värikasetin vaihto-ohjeet näkyvät näytössä tulostimen Maintenance (Huolto) -apuohjelmien avulla.
Jos värikasetti pitää vaihtaa, ennen kuin väri on vähissä tai kasetti on tyhjä, napsauta Maintenance (Huolto) -välilehden painiketta.
Katso lisätietoja tulostimen apuohjelmien käytöstä käytönaikaisesta ohjeesta.
Huomautus:
Jos tulostimen ja tietokoneen välillä on yhteysvirhe, värikasetin vaihto-ohjeita ei tule näyttöön. Tarkista siinä tapauksessa kaikki kytkennät ja varmista, että kaikki laitteet ovat päällä.

Mac OS X -tietokoneen käyttö

Jos värikasetti pitää vaihtaa, ennen kuin se on tyhjenemässä tai tyhjä, avaa EPSON Printer Utility3 -valintaruutu.
Katso lisätietoja tulostimen apuohjelmien käytöstä käytönaikaisesta ohjeesta.