Printeren udskriver ikke

Panelet eller alle indikatorer er slukket

Tryk på knappen  On, for at kontrollere at printeren er tændt.
Sluk for printeren og kontroller, at netledningen er tilsluttet korrekt.
Kontroller, at stikket fungerer og ikke styres af en vægkontakt eller en timer.

Panelet eller indikatorerne tændtes og slukkedes derpå igen

Printerens spænding svarer muligvis ikke til stikkontaktens specifikationer. Sluk printeren, og tag straks stikket ud. Kontroller derefter mærkaten på bagsiden af printeren.
Forsigtig:
Hvis spændingen ikke passer, MÅ DU IKKE TILSLUTTE PRINTEREN IGEN. Kontakt din forhandler.

Panelet eller indikatorerne lyser

Sluk printeren og computeren. Kontroller, at printerens interfacekabel er sat korrekt i.
Hvis du bruger USB-interfacet, skal du kontrollere, at kablet overholder USB 1.1- eller 2.0-standarden.
Hvis du slutter printeren til computeren via en USB-hub, skal du slutte printeren til hub'en i første lag fra computeren. Hvis printerdriveren stadig ikke genkendes på din computer, prøv da at slutte printeren til din computer direkte uden USB-hub'en.
Hvis du slutter printeren til din computer via en USB-hub, skal du kontrollere, at USB-hub-enheden registreres af din computer.
Sluk printeren og computeren, fjern printerens interfacekabel, og udskriv derefter en funktionskontrolside.
Se Sådan udføres en kontrol af printerfunktionerne

Hvis kontrolsiden udskrives korrekt, skal du sørge for, at printerdriveren og programmet er installeret korrekt.
Hvis du forsøger at udskrive et stort billede, har computeren muligvis ikke nok hukommelse. Prøv at reducere billedets opløsning eller at udskrive billedet i en mindre størrelse. Du skal muligvis installere mere hukommelse i computeren.
Windows-brugere kan fjerne alle udskriftsjob, der er gået i stå, fra Windows Spooler (Windows spooler).
Se Annullering af udskrivning
Afinstaller printerdriveren, og installer den derefter igen.
Se Afinstallation af printersoftwaren

Der vises en blækfejl efter udskiftning af patronen

Hæv scannerenheden.
Tag blækpatronen ud, sæt den i igen, og fortsæt installationen af blækpatronen.
Luk scannerenheden.