Papiret indføres ikke korrekt

Papiret indføres ikke

Fjern papirstakken, og kontroller følgende:
Papiret er ikke krøllet eller foldet.
Papiret er ikke for gammelt. Yderligere oplysninger finder du i den vejledning, der fulgte med papiret.
Læg ikke papir i over kantstyrene inde i papirkassetten.
Antallet af ark i papirstakken overstiger ikke den grænse, der er angivet for mediet.
Se Valg af kassette og dens kapacitet
Der sidder ikke papir fast inde i printeren. Hvis dette er tilfældet, skal du fjerne det fastsiddende papir.
Se Fastklemt papir
Blækpatronerne er ikke tomme. Hvis en patron er tom, skal du udskifte den.
Se Udskiftning af en blækpatron
Du har fulgt eventuelle specielle instruktioner for indlægning, der fulgte med papiret. Læg papiret i igen.
Se Ilægning af papir
Papiret har ingen indbindingshuller.

Flere sider indføres

Kontroller, at papiret ligger ikke over kantstyrene inde i papirkassetten.
Sørg for, at kantstyret flugter med papirets venstre kant.
Sørg for, at papiret ikke er krøllet eller foldet. Hvis det er det, skal du rette papiret ud eller bøje det en smule til den modsatte side, inden du lægger det i.
Fjern papirstakken, og kontroller, at papiret ikke er for tyndt.
Klik på fanen Appendiks i øverste højre hjørne af vinduet Brugervejledning for at få nærmere oplysninger om papirtykkelse. Klik derefter på Produktoplysninger og Tekniske specifikationer.
Luft stakken for at adskille arkene, og læg derefter papiret i igen.
Hvis der udskrives for mange eksemplarer af en fil, skal du kontrollere indstillingen Copies (Kopier) i printerdriveren som følger og også kontrollere den i dit program.
I Windows skal du kontrollere indstillingen Copies (Kopier) i vinduet Page Layout (Sidelayout).
I Mac OS X 10.4 skal du kontrollere indstillingen Copies (Kopier) i indstillingen Copies & Pages (Kopi og sider) i dialogboksen Print (Udskriv).
I Mac OS X 10.5 eller nyere skal du kontrollere indstillingen Copies (Kopier) i dialogboksen Print (Udskriv).
Yderligere oplysninger finder du i printerdriverens online Hjælp.

Papiret er lagt forkert i

Hvis du har lagt papiret for langt ind i printeren, kan printeren ikke indføre papiret korrekt. Sluk printeren, og fjern forsigtigt papiret. Tænd derefter printeren, og læg papiret korrekt i.

Papiret udføres ikke helt, eller det er krøllet

Hvis papiret ikke udføres helt, skal du trykke på knappen  Start for at skubbe papiret ud. Hvis papiret er klemt fast inde printeren, skal du fjerne det som beskrevet i følgende afsnit.
Se Fastklemt papir
Hvis papiret er krøllet, når det føres ud, kan det være fugtigt eller for tyndt. Læg en ny stak papir i.
Bemærk:
Opbevar ubrugt papir i originalemballagen på et tørt sted.