Udskiftning af en blækpatron

Du kan udskifte en blækpatron ved hjælp af printerknapperne eller ved hjælp af computeren. Se det relevante afsnit herunder vedrørende instruktioner.
Bemærk:
Åbn ikke pakken med blækpatronen, før du er klar til at sætte den i printeren. Patronen er vakuumpakket for at bevare dens pålidelighed.
Sluk ikke printeren, mens du udskifter en blækpatron.

Sådan bruges printerknapperne

Se hæftet for at få mere at vide om printerknapperne.

Sådan bruges computeren

Fra computeren kan du overvåge status for blækpatronerne, og på skærmen kan du se anvisninger vedrørende udskiftning af en blækpatron, der er tom eller næsten tom.
Klik på How to (Sådan) i vinduet Status Monitor, når du skal udskifte en blækpatron. Følg anvisningerne på skærmen for at udskifte patronen.
Yderligere oplysninger om, hvordan du kan bruge computeren til at udskifte blækpatroner, finder du i afsnittet nedenfor.
Se Sådan bruges EPSON Status Monitor 3 (Windows)
Se Sådan bruges EPSON Status Monitor (Mac OS X)