Justering af skrivehoved

Hvis du opdager en fejljustering af de lodrette eller vandrette linjer, kan du muligvis selv løse problemet ved hjælp af værktøjet Print Head Alignment (Skrivehovedjustering) i printerdriveren.
Se det relevante afsnit nedenfor.
Bemærk:
Annuller ikke udskrivningen under udskrivning af et testmønster med hjælpefunktionen Print Head Alignment (Skrivehovedjustering).

Sådan bruges værktøjet Skrivehovedjustering i Windows

Benyt fremgangsmåden nedenfor for at justere skrivehovedet med værktøjet Print Head Alignment (Skrivehovedjustering).
Kontroller, at der ikke vises advarsler eller fejl på betjeningspanelet.
Kontroller, at der er lagt A4-papir i hovedkassetten i papirkassetten.
Højreklik på printerikonet på taskbar (proceslinje), og vælg derefter Print Head Alignment (Skrivehovedjustering).
Se følgende afsnit vedrørende tilføjelse af printerikonet, hvis det ikke vises.
Følg vejledningen på skærmen for at justere skrivehovedet.

Sådan bruges værktøjet Skrivehovedjustering i Mac OS X

Benyt fremgangsmåden nedenfor for at justere skrivehovedet med værktøjet Print Head Alignment (Skrivehovedjustering).
Kontroller, at der ikke vises advarsler eller fejl på betjeningspanelet.
Kontroller, at der er lagt A4-papir i hovedkassetten i papirkassetten.
Åbn dialogboksen Epson Printer Utility 4.
Klik på knappen Print Head Alignment (Skrivehovedjustering) i dialogboksen Utility (Værktøj).
Følg vejledningen på skærmen for at justere skrivehovedet.