Printerdriver og Status Monitor

Printerdriveren giver dig mulighed for at vælge mellem en række forskellige indstillinger, så du kan opnå de bedste udskriftsresultater. Med Status Monitor og printerværktøjerne kan du kontrollere printeren og sørge for, at den altid er i optimal driftstilstand.
Bemærkning til brugere af Windows:
Din printer finder og installerer automatisk den nyeste version af printerdriveren fra Epsons websted. Klik på knappen Driver Update (Opdatering af driver) i printerdriverens vindue Maintenance (Vedligeholdelse), og følg derefter anvisningerne på skærmen. Hvis knappen ikke vises i vinduet Maintenance (Vedligeholdelse), skal du pege på All Programs (Alle programmer) eller Programs (Programmer) i Windows-menuen Start og se efter i mappen Epson.
Hvis du vil ændre sproget i driveren, skal du vælge det sprog, du vil bruge, i indstillingen Language (Sprog) i vinduet Maintenance (Vedligeholdelse) i printerdriveren. Afhængig af land er denne funktion muligvis ikke tilgængelig.

Adgang til printerdriveren i Windows

Du kan få adgang til printerdriveren fra de fleste Windows-programmer, fra menuen Start i Windows og fra taskbar (proceslinje).
Hvis du vil angive indstillinger, der kun skal gælde for det program, du bruger, skal du åbne printerdriveren fra det pågældende program.
Hvis du vil foretage indstillinger, der skal gælde for alle Windows-programmer, skal du åbne printerdriveren fra menuen Start eller fra taskbar (proceslinje).
Se følgende afsnit vedrørende adgang til printerdriveren.
Bemærk:
Skærmbilleder af printerdrivervinduerne i denne Brugervejledning er fra Windows Vista.

Fra Windows-programmer

Klik på Print (Udskriv) eller Print Setup (Indstil printer) i menuen File (Fil).
I det vindue, der vises, skal du klikke på Printer, Setup (Installation), Options (Indstillinger), Preferences (Indstillinger) eller Properties (Egenskaber). (Afhængig af dit program kan det være nødvendigt at klikke på en eller en kombination af disse knapper.)

Fra menuen Start

Windows 7:
Klik på knappen Start, og vælg Devices and Printers (Enheder og printere). Højreklik derefter på printeren, og vælg Printing preferences (Udskriftsindstillinger).
Windows Vista:
Klik på Start, vælg Control Panel (Kontrolpanel), og vælg Printer i kategorien Hardware and Sound (Hardware og lyd). Vælg derefter printer, og klik på Select printing preferences (Valg af udskriftsindstillinger).
Windows XP:
Klik på Start, Control Panel (Kontrolpanel) og derefter Printers and Faxes (Printere og faxenheder). Vælg printeren, og klik derefter på Printing Preferences (Udskriftsindstillinger) i menuen File (Fil).

Fra genvejsikonet på proceslinje

Højreklik på printerikonet på taskbar (proceslinje), og vælg derefter Printer Settings (Printerindstillinger).
For at føje et genvejsikon til Windows taskbar (proceslinje) skal du først åbne printerdriveren fra menuen Start som beskrevet herover. Dernæst skal du klikke på fanen Maintenance (Vedligeholdelse), knappen Speed & Progress (Hastighed og status) og derefter knappen Monitoring Preferences (Overvågningsindstillinger). I vinduet Monitoring Preferences (Overvågningsindstillinger) skal du markere afkrydsningsfeltet Select Shortcut Icon (Vælg genvejsikon).

Sådan får du oplysninger via online hjælp

Du kan få adgang til online hjælp vedrørende emner i printerdriveren fra dit program eller fra menuen Start i Windows.
Prøv en af følgende procedurer i printerdrivervinduet.
Højreklik på emnet, og klik derefter på Help (Hjælp).
Klik på knappen øverst til højre i vinduet, og klik derefter på emnet (kun i Windows XP).

Adgang til printerdriveren i Mac OS X

Tabellen nedenfor beskriver, hvordan du åbner dialogboksene for printerdriveren.
Dialogboks
Sådan får du adgang til den
Page Setup (Sidelayout)
Klik på Page Setup (Sidelayout) i menuen File (Arkiv) i programmet.
Bemærkning til brugere af Mac OS X 10.5 eller nyere:
Afhængig af dit program vises menuen Page Setup (Sidelayout) muligvis ikke i menuen File (Arkiv).
Print (Udskriv)
Klik på Print (Udskriv) i menuen File (Arkiv) i programmet.
Epson Printer Utility 4
Dobbeltklik på Macintosh HD, mappen Applications (Programmer) og derefter på ikonet Epson Printer Utility 4 i mappen Epson Software. Vælg din printer på den printerliste, der vises, når du klikker på knappen Printer List (Printerliste).

Sådan får du oplysninger via online hjælp

Klik på knappen  Help (Hjælp) i dialogboksen Print (Udskriv).