Rensning af skrivehovedet

Hvis udskriften er usædvanligt utydelig, eller hvis der mangler punkter, kan du muligvis løse disse problemer ved at rense skrivehovedet. Dette sikrer, at dyserne leverer blækket korrekt.
Du kan rense skrivehovedet fra computeren ved hjælp af værktøjet Head Cleaning (Skrivehovedrensning) i printerdriveren eller fra printeren ved hjælp af knapperne.
Bemærk:
Rens kun skrivehovedet, hvis udskriftskvaliteten forringes, da der bruges en vis mængde blæk fra alle patroner ved en skrivehovedrensning; f.eks. hvis udskriften er sløret, eller hvis farverne er forkerte eller mangler helt.
Brug først værktøjet Nozzle Check (Dysecheck) til at kontrollere, om der er behov for at rense skrivehovedet. På den måde sparer du blæk.
Når blækniveauet er lavt, kan du muligvis ikke rense skrivehovedet. Når blækket er brugt op, kan du ikke rense skrivehovedet. Udskift først den relevante blækpatron.

Sådan bruges værktøjet Skrivehovedrensning i Windows

Benyt fremgangsmåden nedenfor for at rense skrivehovedet med værktøjet Head Cleaning (Skrivehovedrensning).
Kontroller, at der ikke vises advarsler eller fejl på betjeningspanelet.
Højreklik på printerikonet på taskbar (proceslinje), og vælg derefter Head Cleaning (Skrivehovedrensning).
Se følgende afsnit vedrørende tilføjelse af printerikonet, hvis det ikke vises.
Følg vejledningen på skærmen.
Forsigtig:
Sluk ikke printeren, mens meddelelsen "Print head cleaning in progress. Please wait." (Renser skrivehovedet. Vent lidt) vises på LCD-skærmen. Dette kan beskadige printeren.
Bemærkning til brugere af PX720WD/TX720WD/Artisan 725:
Hvis udskriftskvaliteten ikke er forbedret, efter at du har gentaget denne procedure fire til fem gange, skal du slukke printeren og vente i mindst seks timer. Kør derefter dysechecket igen, og gentag rensningen af skrivehovedet, hvis det er nødvendigt. Kontakt Epson support, hvis udskriftskvaliteten stadig ikke er forbedret.
Vi anbefaler, at du jævnligt udskriver nogle sider, så udskriftskvaliteten opretholdes.
Bemærkning til brugere af PX820FWD/TX820FWD/Artisan 835:
Hvis udskriftskvaliteten ikke er forbedret, efter at du har gentaget denne procedure ca. fire gange, skal du lade printeren være tændt og vente i mindst seks timer. Kør derefter dysechecket igen, og gentag rensningen af skrivehovedet, hvis det er nødvendigt. Kontakt Epson support, hvis udskriftskvaliteten stadig ikke er forbedret.
Vi anbefaler, at du jævnligt udskriver nogle sider, så udskriftskvaliteten opretholdes.

Sådan bruges værktøjet Skrivehovedrensning i Mac OS X

Benyt fremgangsmåden nedenfor for at rense skrivehovedet med værktøjet Head Cleaning (Skrivehovedrensning).
Kontroller, at der ikke vises advarsler eller fejl på betjeningspanelet.
Åbn Epson Printer Utility 4.
Klik på knappen Head Cleaning (Skrivehovedrensning) i dialogboksen Utility (Værktøj).
Følg vejledningen på skærmen.
Forsigtig:
Sluk ikke printeren, mens meddelelsen "Print head cleaning in progress. Please wait." (Renser skrivehovedet. Vent lidt) vises på LCD-skærmen. Dette kan beskadige printeren.
Bemærkning til brugere af PX720WD/TX720WD/Artisan 725:
Hvis udskriftskvaliteten ikke er forbedret, efter at du har gentaget denne procedure fire til fem gange, skal du slukke printeren og vente i mindst seks timer. Kør derefter dysechecket igen, og gentag rensningen af skrivehovedet, hvis det er nødvendigt. Kontakt Epson support, hvis udskriftskvaliteten stadig ikke er blevet bedre.
Vi anbefaler, at du jævnligt udskriver nogle sider, så udskriftskvaliteten opretholdes.
Bemærkning til brugere af PX820FWD/TX820FWD/Artisan 835:
Hvis udskriftskvaliteten ikke er forbedret, efter at du har gentaget denne procedure ca. fire gange, skal du lade printeren være tændt og vente i mindst seks timer. Kør derefter dysechecket igen, og gentag rensningen af skrivehovedet, hvis det er nødvendigt. Kontakt Epson support, hvis udskriftskvaliteten stadig ikke er forbedret.
Vi anbefaler, at du jævnligt udskriver nogle sider, så udskriftskvaliteten opretholdes.