Windows avser Windows 7, Vista, XP, Server 2008 och Server 2003.
Windows 7 avser Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional och Windows 7 Ultimate.
Windows Vista avser Windows Vista Home Basic Edition, Windows Vista Home Premium Edition, Windows Vista Business Edition, Windows Vista Enterprise Edition och Windows Vista Ultimate Edition.
Windows XP avser Windows XP Home Edition, Windows XP Professional x64 Edition och Windows XP Professional.
Windows Server 2008 avser Windows Server 2008 Standard Edition, Windows Server 2008 Enterprise Edition, Windows Server 2008 x64 Standard Edition, Windows Server 2008 x64 Enterprise Edition, Windows Server 2008 R2 Standard Edition och Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition.
Windows Server 2003 avser Windows Server 2003 Standard Edition, Windows Server 2003 Enterprise Edition, Windows Server 2003 x64 Standard Edition och Windows Server 2003 x64 Enterprise Edition.
Macintosh avser Mac OS X.
Mac OS X avser Mac OS X 10.4.11, 10.5.x, 10.6.x.