Starta annan skannerprogramvara

Anmärkning:
En del skannerprogramvara finns eventuellt inte inkluderad i alla länder.

Epson Event Manager

Med detta kan du tilldela produktknapparna för att öppna ett skanningsprogram. Du kan även spara ofta använda skanningsinställningar, vilket verkligen kan snabba på dina skanningsprojekt.

Hur man börjar

Windows:
Välj startknappen eller Start > All Programs (Alla program) eller Programs (Program)> Epson Software > Event Manager.
Mac OS X:
Välj Applications (Program) > Epson Software och dubbelklicka på ikonen Launch Event Manager.

Hur du tillgår hjälpen

Windows:
Klicka på ikonen i det övre högra hörnet på skärmen.
Mac OS X:
Klicka på menu (meny) > Help > Epson Event Manager Help.

ABBYY FineReader

Med denna programvara kan du skanna in ett dokument och konvertera texten till data som du kan redigera med ett ordbehandlingsprogram.
OCR-program kan inte läsa eller har svårt att läsa följande typer av dokument eller text.
Handskrivna tecken
Objekt som har kopierats från andra kopior
Faxutskrifter
Text där tecknen eller raderna sitter tätt ihop
Text i tabeller eller som är understruken
Kursiva teckensnitt och teckensnittsstorlekar som är mindre än 8 punkter
Vikta eller skrynkliga document
Se ABBYY FineReader-hjälpen om du vill ha mer information.

Hur man börjar

Windows:
Välj startknappen eller Start > All Programs (Alla program) eller Programs (Program) > mappen ABBYY FineReader > ABBYY FineReader.
Mac OS X:
Välj Applications (Program) och dubbelklicka på ABBYY FineReader.

Presto! PageManager

Med denna programvara kan du skanna, hantera, och dela dina foton och dokument.

Hur man börjar

Windows:
Välj startknappen eller Start > All Programs (Alla program) or Programs (Program) > mappen Presto! PageManager > Presto! PageManager.
Mac OS X:
Välj Applications (Program) > Presto! PageManager och dubbelklicka på ikonen Presto! PageManager.