Skanna i Professional Mode (Professionellt läge)

Med Professional Mode (Professionellt läge) får du total kontroll över dina skanningsinställningar och kan kontrollera ändringarna du gjort på en förhandsgranskningsbild. Detta läge rekommenderas för avancerade användare.
Anmärkning:
Se hjälpen om du vill ha mer information om Epson Scan.
Lägg originaldokumentet(/n) på plats.
Starta Epson Scan.
Välj Professional Mode (Professionellt läge) från listan Mode (Läge).
Välj vilken typ av original som ska skannas som inställning för Document Type (Dokumenttyp).
Välj inställning för Document Source (Dokumentkälla).
Om du väljer Reflective (Reflekterande) som inställning för Document Type (Dokumenttyp), väljer du Photo (Foto) eller Document (Dokument) som inställning för Auto Exposure Type (Autoexponeringstyp).
Välj inställningen för Image Type (Bildtyp).
Välj en lämplig upplösning för originalet/originalen som inställning för Resolution (Upplösning).
Klicka på Preview (Förhandsgranskning) för att förhandsgranska bilden/bilderna. Fönstret Preview (Förhandsgranskning) öppnas och visar din(a) bild(er).
Anmärkning om den Automatiska dokumentmataren (ADF):
ADF:en fyller på med första dokumentsidan, och sedan förskannar Epson Scan den och visar den i fönstret Preview (Förhandsgranskning). Sedan skjuter ADF:en ut den första sidan.
Placera den första dokumentsidan ovanpå resten av sidorna, och fyll sedan på hela dokumentet i ADF:en.
Fyll inte på med papper ovanför pilmärket  i ADF:en.
Om så krävs kan du välja storleken på den/de skannade bilden/bilderna med hjälp av inställningen Target Size (Målstorlek). Du kan skanna in bilder i originalstorlek, men du kan även förminska eller förstora bilder genom att välja Target Size (Målstorlek).
Justera bildkvaliteten om så behövs.
Anmärkning:
Du kan spara inställningarna du gör som en grupp anpassade inställningar med ett Name (Namn), och sedan tillämpa dessa anpassade inställningar när du skannar. Dina anpassade inställningar är även tillgängliga i Epson Event Manager.
Se hjälpen om du vill ha mer information om Epson Event Manager.
Klicka på Scan (Skanna).
I fönstret File Save Settings (Inställningar för att spara fil) väljer du inställningen Type (Typ) och sedan klickar du på OK.
Anmärkning:
Om kryssrutan Show this dialog box before next scan (Visa denna dialogruta före nästa skanning) inte är markerad kommer Epson Scan att börja skanna med detsamma utan att visa fönstret File Save Settings (Inställningar för att spara fil).
Din skannade bild har sparats.