Problem med skanningstiden

Datorer med externa höghastighets-USB-portar (Hi-Speed) kan skanna snabbare än datorer med externa USB-portar. Om du använder en extern höghastighets-USB-port (Hi-Speed) med din produkt kontrollerar du att systemkraven uppfylls.
För mer information klickar du på fliken Bilaga i det övre högra hörnet på fönstret Användarhandbok. Klicka sedan på Product Information (Produktinformation) och System Requirements (Systemkrav).
Skanning med hög upplösning tar lång tid.