Problem vid pappersmatning

Papperet blir smutsigt

Du kanske behöver rengöra produktens inre.
För mer information klickar du på fliken Bilaga i det övre högra hörnet på fönstret Användarhandbok. Klicka sedan på Maintenance (Underhåll) och Cleaning the Printer (Rengöra skrivaren).

Flera pappersark matas

Om du fyller på med papper som ej stöds kanske produkten matar in mer än ett pappersark åt gången.
För mer information klickar du på fliken Bilaga i det övre högra hörnet på fönstret Användarhandbok. Klicka sedan på Product Information (Produktinformation), Technical Specifications (Tekniska specifikationer) och Automatic Document Feeder (ADF) specifications (Specifikationer för den Automatiska dokumentmataren (ADF)).
Du kanske behöver rengöra produkten.
För mer information klickar du på fliken Bilaga i det övre högra hörnet på fönstret Användarhandbok. Klicka sedan på Maintenance (Underhåll) och Cleaning the Printer (Rengöra skrivaren).

Papperet fastnar i den Automatiska dokumentmataren (ADF)

Ta bort papperet som fastnat i ADF:en.
För mer information klickar du på fliken Utskrift i det övre högra hörnet på fönstret Användarhandbok. Klicka sedan på Problem Solver (Problemlösare) och The Paper Jams (Papperet fastnar).