Justering av av skrivarhuvudet

Om du märker att de lodräta linjerna är feljusterade eller att horisontella band uppstår kanske problemet går att lösa med hjälp av verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) i skrivardrivrutinen.
Se motsvarande avsnitt nedan.
Anmärkning:
Tryck inte på  Stop för att avbryta utskriften när ett testmönster skrivs ut med verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering).

Använda verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) i Windows

Justera skrivarhuvudet med hjälp av verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) enligt beskrivningen nedan.
Kontrollera att inga varningar eller fel visas på LCD-skärmen.
Kontrollera att det finns A4-papper i papperskassett 1 (papperskassett 2 är inte tillgänglig på vissa modeller).
Högerklicka på skrivarikonen i taskbar (aktivitetsfält) och välj Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering).
Om skrivarikonen inte visas, se följande avsnitt för att lägga till ikonen.
Justera skrivarhuvudet enligt anvisningarna på skärmen.

Använda verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) i Mac OS X

Justera skrivarhuvudet med hjälp av verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) enligt beskrivningen nedan.
Kontrollera att inga varningar eller fel visas på LCD-skärmen.
Kontrollera att det finns A4-papper i papperskassett 1 (papperskassett 2 är inte tillgänglig på vissa modeller).
Öppna dialogrutan Epson Printer Utility 4.
Klicka på Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering).
Justera skrivarhuvudet enligt anvisningarna på skärmen.