Kontrollera skrivarhuvudets munstycken

Om utskriften är ovanligt blek eller bildpunkter saknas, kan du kanske komma till rätta med problemet genom att kontrollera skrivarhuvudets munstycken.
Du kan kontrollera skrivarhuvudets munstycken från datorn med hjälp av verktyget Nozzle Check (Munstyckeskontroll) eller med hjälp av knapparna på skrivaren.

Använda verktyget Nozzle Check (Munstyckeskontroll) i Windows

Använd verktyget Nozzle Check (Munstyckeskontroll) enligt beskrivningen här nedan.
Kontrollera att inga varningar eller fel visas på LCD-skärmen.
Kontrollera att det ligger A4-papper i papperskassetten.
Högerklicka på skrivarikonen i taskbar (aktivitetsfält) och välj Nozzle Check (Munstyckeskontroll).
Om skrivarikonen inte visas, se följande avsnitt för att lägga till ikonen.
Följ anvisningarna på skärmen.

Använda verktyget Nozzle Check (Munstyckeskontroll) i Mac OS X

Använd verktyget Nozzle Check (Munstyckeskontroll) enligt beskrivningen här nedan.
Kontrollera att inga varningar eller fel visas på LCD-skärmen.
Kontrollera att det ligger A4-papper i papperskassetten.
Öppna dialogrutan Epson Printer Utility 4.
Klicka på Nozzle Check (Munstyckeskontroll).
Följ anvisningarna på skärmen.