Byta en bläckpatron

Du kan byta ut en bläckpatron med hjälp av skrivarens knappar eller datorn. Se motsvarande avsnitt nedan för anvisningar.
Anmärkning:
Öppna inte bläckpatronens förpackning förrän du är redo att installera den i skrivaren. Patronen är vakuumförpackad för att bevara dess tillförlitlighet.

Använda skrivarknapparna

Mer information om hur du använder knapparna på skrivaren finns i häftet.

Med datorns hjälp

Du kan övervaka mängden kvarvarande bläck från datorn och visa instruktioner hur du byter ut en bläckpatron som är tom eller nästan tom på skärmen.
Klicka på How to (Hur gör jag) i statusövervakarens fönster. Byt bläckpatronen genom att följa instruktionerna på skärmen.
Anmärkning för användare av Windows:
Om EPSON Status Monitor 3 inte visas, öppna skrivardrivrutinen och klicka på fliken Maintenance (Underhåll) och sedan på knappen Extended Settings (Utökade inställningar). I fönstret Extended Settings (Utökade inställningar) markerar du kryssrutan Enable EPSON Status Monitor 3 (Aktivera EPSON Status Monitor 3).
Mer information om hur du använder datorn för att byta bläckpatroner finns i avsnitten nedan.
Se Använda EPSON Status Monitor 3 (Windows)
Se Använda EPSON Status Monitor (Mac OS X)