Spara svart bläck när patronen börjar ta slut (endast Windows)

Anmärkning:
Den här funktionen är endast tillgänglig när Status Monitor 3 är aktiverad. För att aktivera statusövervakaren, öppna skrivardrivrutinen och klicka på fliken Maintenance (Underhåll) och sedan på knappen Extended Settings (Utökade inställningar). I fönstret Extended Settings (Utökade inställningar) markerar du kryssrutan Enable EPSON Status Monitor 3 (Aktivera EPSON Status Monitor 3).
Fönstret nedan visas när det svarta bläcket börjar ta slut och det finns mer färgbläck än svart bläck. Det visas bara när plain papers (vanligt papper) är valt som papperstyp och Text är valt som Quality Option (Kvalitetsalternativ).
I fönstret kan du antingen välja att använda svart bläck eller spara svart bläck genom att använda en blandning av färger som skapar svart.
Klicka på knappen Yes (Ja) om du vill använda en blandning av färger för att skapa svart. Samma fönster visas nästa gång du skriver ut ett liknande jobb.
Klicka på knappen No (Nej) om du vill använda resterande svart bläck för utskriftsjobbet. Samma fönster visas nästa gång du skriver ut ett liknande jobb och då kan du återigen välja om du vill spara svart bläck.
Klicka på Disable this feature (Inaktivera funktionen) om du vill använda det svarta bläck som finns kvar.