Introduktion

Du kan skriva ut med flera olika layouter för specialprojekt, t.ex. häften och affischer.

Dubbelsidig utskrift (endast Windows)

Gör det möjligt att skriva ut på papperets båda sidor.
Se Dubbelsidig utskrift (endast Windows)
Anmärkning:
Denna funktion är inte tillgänglig för Mac OS X.

Utskrift med Fit to Page (Anpassa till sida)

Gör det möjligt att automatiskt förstora eller förminska storleken på ett dokument så att det passar den pappersstorlek som valts i skrivardrivrutinen.
Se Utskrift med Fit to Page (Anpassa till sida)
Anmärkning för Mac OS X-användare:
Det här är en standardfunktion i Mac OS X 10.4. Denna funktion är inte tillgänglig för Mac OS X 10.3 eller tidigare.

Utskrift med Pages Per Sheet (Sidor per ark)

Gör det möjligt att skriva ut två eller fyra sidor på ett enda pappersark.
Se Utskrift med Pages Per Sheet (Sidor per ark)

Skriva ut affischer (endast Windows)

Gör det möjligt att förstora en enda dokumentsida så att den täcker fyra, nio eller 16 utskrivna pappersark och sedan sätta ihop dem till en affisch.
Se Skriva ut affischer (endast Windows)
Anmärkning:
Denna funktion är inte tillgänglig för Mac OS X.

Skriva ut vattenstämplar (endast Windows)

Gör det möjligt att skriva ut text eller en bild som ett vattenmärke på varje sida av utskriften.
Se Skriva ut vattenstämplar (endast Windows)
Du kan t.ex. skriva “Confidential” (Konfidentiellt) på ett viktigt dokument.
Anmärkning:
Denna funktion är inte tillgänglig för Mac OS X.