Öka utskriftstakten (endast Windows)

Du kan öka utskriftshastigheten genom att välja vissa inställningar i fönstret Speed & Progress (Hastighet och framsteg). Klicka på knappen Speed & Progress (Hastighet och förlopp) i fönstret Maintenance (Underhåll) i skrivardrivrutinen.
Följande dialogruta visas.
I tabellen nedan visas de faktorer som påverkar utskriftshastigheten.
Utskriftshastighet
Snabbare
Långsammare
High Speed Copies (Kopior med hög hastighet)
Av
Always spool RAW datatype (Buffra alltid RAW-data) (Windows Vista, XP och 2000)
Av
Page Rendering Mode (Sidrenderingsläge) (Windows Vista, XP och 2000)
Av
Print as Bitmap (Skriv ut som bitmapp) (Windows Vista, XP och 2000)
Av
Mer information om dessa alternativ finns i onlinehjälpen.