Systemkrav

För användning av skrivaren

Windows-krav

Något av följande Windows-operativsystem måste vara installerat om du ska använda skrivaren. Mer information om gränssnitt och operativsystem finns i tabellen nedan.
System
PC-gränssnitt
Windows Vista, XP och 2000
(Operativsystem som uppgraderas från Windows Me, 98 och 95 stöds inte av programmet.)
Kräver USB 2.0-värddrivrutin av Microsoft.
USB 2,0
Windows Vista, Windows XP, Me, 98 SE och 2000
(Operativsystem som uppgraderas från Windows 95 stöds inte av programmet.)
USB-gränssnittet måste användas i läget för högsta hastighet.
USB 1.1

Macintosh-krav

Du måste använda en USB-kabel om du ska ansluta skrivaren till en Macintosh-dator. Mer information om gränssnitt och operativsystem finns i tabellen nedan.
System
PC-gränssnitt
PowerPC-baserade Macintosh-datorer med Mac OS X 10.3.9 eller senare
USB 2,0
PowerPC-baserade Macintosh-datorer med Mac OS X 10.2.8 eller senare.
USB 1.1