Skrivarens delar och kontrollpanelens funktioner

Skrivarens delar

a.
Pappersstöd: Stöder papperet som fylls på i arkmataren.
b.
Arkmatare: Håller papperet och matar fram det för utskrift.
c.
Skrivarlucka: Skyddar skrivarmekanismen. Öppna bara vid isättning eller byte av bläckpatroner.
d.
Förlängning till frontfack: Stöder det utmatade papperet.
e.
Frontfack: När frontfacket befinner sig i pappersläget innehåller det det utmatade papperet. När frontfacket befinner sig i cd/dvd-läget innehåller det cd/dvd-facket och matar det för utskrift.
f.
Frontlucka: Öppen när utskrift pågår.
g.
Kantstöd: Ser till att papperet ligger rakt och jämnt i arkmataren. Flytta det vänstra kantstödet till kanten av pappersbunten.
a.
USB-kontakt: Ansluter USB-kabeln från datorn till skrivaren.
a.
Patronlock: Skyddar bläckpatronerna. Öppna bara vid isättning eller byte av bläckpatroner.
b.
Skrivarhuvud: Portionerar ut bläck på papperet.
c.
Kontrollpanel: Innehåller knappar för styrning av skrivaren och lampor för övervakning. Mer information finns i nästa avsnitt.

Kontrollpanel

Knappar

Knapp
Funktion
ström
Tryck på denna knapp för att sätta på och stänga av skrivaren.
bläck
Tryck för att flytta skrivarhuvudet till läget för bläckpatronbyte.
När en tom bläckpatron upptäcks trycker du här för att flytta skrivarhuvudet till läget för kontroll av bläckpatron.
Efter byte av bläckpatron trycker du här för att flytta skrivarhuvudet tillbaka till utgångsläget.
När bläcklampan  är avstängd håller du knappen nedtryckt i 3 sekunder för att rengöra skrivarhuvudet.
papper
Tryck för att fylla på eller mata ut papper.
Tryck för att återuppta utskrift efter feltillstånd där papperet tagit slut eller flera sidor matats fram.
Tryck för att avbryta utskrift under pågående utskriftsjobb.

Lampor

Lampa
Beskrivning
ström
Lyser när skrivaren är på.
Blinkar när skrivaren tar emot data, skriver ut, byter bläckpatron, fyller på bläck eller rengör skrivarhuvudet.
bläcket slut
Lyser när en bläckpatron är slut.
Blinkar när en bläckpatron nästan är slut.
papperet är slut
Lyser när det är slut på papper i skrivaren och när cd/dvd-luckan inte är korrekt isatt.
Blinkar vid pappersstopp, när cd/dvd-facket har fastnat, och när frontfacket befinner sig i fel läge.
Se instruktionerna som följer för mer information om felstatus.
Se Felindikatorer