Skapa och skriva ut etiketter för cd- och dvd-skivor

Med Epson Print CD kan du skapa cd/dvd-etiketter med text och bilder på datorn och sedan skriva ut etiketterna direkt på 8 cm och 12 cm cd- och dvd-skivor.

Starta Epson Print CD

För Windows

Dubbelklicka på ikonen Epson Print CD på skrivbordet.
För Windows 7 och Vista:
Klicka på startknappen, peka på All Programs (Alla program), klicka på Epson Software och sedan på Print CD.

För Windows XP:
Klicka Start (Starta), peka på All Programs (Alla program), därefter på Epson Software och klicka sedan på Print CD.

För Mac OS X

Dubbelklicka på mappen Applications (Program) i hårddisken Mac OS X. Dubbelklicka därefter på Epson Software och dubbelklicka slutligen på ikonen Print CD.
Anmärkning:
Om du vill ha anvisningar om redigering av etikettfiler och utskrift kan du läsa följande.
Se Skriva ut på cd- och dvd-skivor