Skrive ut web-sider

Legge i papir

Se i delen nedenfor om hvordan du legger i papir.
Hvis du skal bruke Epson-spesialpapir, kan du se i delen nedenfor.

Bruke EPSON Web-To-Page

Med EPSON Web-To-Page-programvaren kan du skrive ut web-sider slik at de passer innenfor bredden på papiret du har valgt.
Merknad for Windows-brukere:
Denne programvaren er ikke tilgjengelig for Windows Vista, XP x64.
Utskrift av web-sider slik at de passer til papirstørrelsen er en standardfunksjon i Windows Internet Explorer 7.
Merknad for Mac OS X-brukere:
Denne programvaren er ikke tilgjengelig for Mac OS X
Macintosh-brukere kan skrive ut websider ved hjelp av skriverdriveren.
Se Skriverinnstillinger for Mac OS X 10.3 eller 10.4
I Internet Explorer går du til web-siden du vil skrive ut.
Hvis du har installert EPSON Web-To-Page, vises EPSON Web-To-Page-verktøylinjen i Internet Explorer-vinduet.
Klikk knappen Print (Skriv ut) på verktøylinjen. Vinduet Print (Skriv ut) vises.
Merknad:
Hvis du vil forhåndsvise utskriften, klikker du knappen Print Preview (Forhåndsvisning) på verktøylinjen.
Høyreklikk skriverikonet og velg Printing Preferences (Utskriftsinnstillinger).
Klikk kategorien Main (Hoved), og velg deretter en av følgende innstillinger for Quality Option (Kvalitetsalternativ):
Draft (Kladd) for utkast med redusert utskriftskvalitet
Text (Tekst) for sider som bare inneholder tekst, med høyere tekstkvalitet
Text & Image (Tekst og bilde) for høyere kvalitet på sider med tekst og bilder
Velg en passende innstilling for Type.
Velg en passende innstilling for Size (Størrelse). Du kan også lage en egendefinert papirstørrelse. Se den elektroniske hjelpen hvis du vil vite mer.
Klikk OK for å lukke vinduet med skriverinnstillinger.
Skriv ut siden.