Skrive ut dokumenter

Legge i papir

Se i delen nedenfor om hvordan du legger i papir.
Hvis du skal bruke Epson-spesialpapir, kan du se i delen nedenfor.

Skriverinnstillinger for Windows

Åpne filen du vil skrive ut.
Åpne skriverinnstillingene.
Klikk kategorien Main (Hoved), og velg deretter en av følgende innstillinger for Quality Option (Kvalitetsalternativ):
Draft (Kladd) for utkast med redusert utskriftskvalitet
Text (Tekst) for tekstdokumenter med høyere tekstkvalitet
Text & Image (Tekst og bilde) for tekst- og bildedokumenter med høyere kvalitet
Velg en passende innstilling for Type.
Velg en passende innstilling for Size (Størrelse). Du kan også lage en egendefinert papirstørrelse. Se den elektroniske hjelpen hvis du vil vite mer.
Velg Portrait (Stående) (høy) eller Landscape (Liggende) (vid) for å endre utskriftens utførelse.
Klikk OK for å lukke vinduet med skriverinnstillinger.
Skriv ut filen.

Skriverinnstillinger for Mac OS X 10.5

Følg disse trinnene for å justere skriverinnstillingene.
Åpne filen du vil skrive ut.
Gå inn i dialogboksen Print (Skriv ut).
Klikk knappen for å utvide denne dialogboksen.
Velg skriveren du vil bruke som innstilling for Printer (Skriver), og foreta deretter de egnede innstillingene.
Merknad:
Avhengig av programmet, vil du kanskje kunne velge noen av elementene i denne dialogboksen. I det tilfellet klikker du Page Setup (Sideoppsett) i menyen File (Fil) i programmet og angir passende innstillinger.
Velg Print Settings (Utskriftsinnstillinger) fra hurtigmenyen.
Foreta innstillingene du vil bruke på utskriften. Se hjelpefunksjonen hvis du vil ha detaljer rundt Print Settings (Utskriftsinnstillinger).
Klikk Print (Skriv ut) for å begynne å skrive ut.

Skriverinnstillinger for Mac OS X 10.3 eller 10.4

Åpne filen du vil skrive ut.
Gå inn i dialogboksen Page Setup (Sideoppsett).
Velg skriveren du bruker til innstillingen Format for.
Velg passende innstillinger for Paper Size (Papirstørrelse) og Orientation (Papirretning). Du kan også lage en egendefinert papirstørrelse. Se den elektroniske hjelpen hvis du vil vite mer.
Klikk OK for å lukke dialogboksen Page Setup (Sideoppsett).
Gå inn i dialogboksen Print (Skriv ut).
Velg skriveren du bruker til innstillingen Printer (Skriver). Foreta så innstillingene for Copies & Pages.
Velg Print Settings (Utskriftsinnstillinger) fra hurtigmenyen.
Velg passende innstillinger for Media Type (Medietype), Color (Farge) og Mode (Modus). Se hjelpefunksjonen hvis du vil ha detaljer rundt Print Settings (Utskriftsinnstillinger).
Klikk Print (Skriv ut) for å begynne å skrive ut.