Beginpagina
Gebruikershandleiding

Deze elektronische Gebruikershandleiding is de online-handleiding voor uw printer. Klik op de koppelingen in dit scherm om informatie weer te geven over de volgende onderwerpen.

Algemene informatie over de driver en toepassingssoftware die met de printer wordt meegeleverd.
Instructies voor het laden van papier en de diverse manieren van afdrukken.
Instructies voor het controleren van de PicturePack-status en het vervangen van de fotocartridge.
Instructies voor het onderhouden, reinigen en vervoeren van de printer.
Instructies voor het kopiëren van gegevens van de geheugenkaart naar de computer.
Oplossingen voor problemen die kunnen optreden.
Gedetailleerde informatie over de mogelijkheden en specificaties van de printer.
Zie de Gebruikershandleiding - voor gebruik zonder computer - voor instructies als u de printer los van de computer gebruikt.

Veiligheid
Auteursrechten en handelsmerken
Besturingssystemen en versies