Instellingen van de printersoftware / Voor Windows

De printersoftware: inleiding

Tabbladen van de printerdriver

De printersoftware die met de printer wordt meegeleverd omvat een driver en hulpprogramma's voor de printer. In de printerdriver kunt u diverse opties instellen om de beste resultaten te krijgen met uw printer. Met de printerhulpprogramma's kunt u de printer controleren en ervoor zorgen dat het apparaat optimaal blijft werken.

Raadpleeg de hierna genoemde gedeelten voor informatie over de diverse instellingen en hulpprogramma's van de printerdriver.
Zie Opties instellen op het tabblad Hoofdgroep
Zie Opties instellen op het tabblad Hulpprogramma's

De printerdriver openen

Voor informatie over het openen van de printersoftware raadpleegt u het volgende gedeelte.

De printersoftware voor Windows openen

Opmerking:
De door u gebruikte Windows-versie bepaalt welke functies in de printersoftware beschikbaar zijn.

Meer informatie

In de online-Help vindt u meer informatie over de printersoftware.
Zie Informatie krijgen via de online-Help