Instellingen van de printersoftware / Voor Windows

Informatie krijgen via de online-Help

Help openen vanuit uw toepassing
Help openen via het menu Start van Windows

Uw printersoftware beschikt over een uitgebreide online-Help. Hierin vindt u instructies voor het afdrukken, het instellen van opties in de printerdriver en het gebruik van printerhulpprogramma's.

Raadpleeg het betreffende gedeelte hierna.

Help openen vanuit uw toepassing

Klik in het menu Bestand (File) op Afdrukken (Print) of Printerinstellingen (Print Setup). Klik vervolgens op Printer, Setup, Opties (Options) of Eigenschappen (Properties). (Het is mogelijk dat u op een combinatie van deze knoppen moet klikken, afhankelijk van de toepassing die u gebruikt.)

U kunt ook specifieke Help voor een item op een tabblad weergeven door eerst met de rechtermuisknop op het item en vervolgens op de opdracht Wat is dit? te klikken.

U kunt ook een gedetailleerde uitleg over een instelling of optie weergeven door te klikken op de knop in de rechterbovenhoek van het venster van de printerdriver en vervolgens op het gewenste item te klikken

[Boven]

Help openen via het menu Start van Windows

Voor Windows XP: klik op Start, Configuratiescherm (Control Panel) en dubbelklik op Printers en faxapparaten (Printers and Faxes). (Als het Configuratiescherm (Control Panel) in Categorieweergave (Category View) staat, klik dan op Printers en andere hardware (Printers and Other Hardware) en vervolgens op Printers en faxapparaten (Printers and Faxes).)

Voor gebruikers van Windows Me, 98 en 2000: klik op Start, wijs naar Instellingen (Settings) en klik op Printers.

Voor Windows XP en 2000: selecteer uw printer en klik vervolgens op Voorkeursinstellingen voor afdrukken (Printing Preferences) in het menu Bestand (File).

Voor Windows Me en 98: selecteer uw printer en klik op Eigenschappen (Properties) in het menu Bestand (File).

De printersoftware wordt geopend.

U kunt ook specifieke Help voor een item op een tabblad weergeven door eerst met de rechtermuisknop op het item en vervolgens op de opdracht Wat is dit? te klikken.

U kunt ook een gedetailleerde uitleg over een instelling of optie weergeven door te klikken op de knop in de rechterbovenhoek van het venster van de printerdriver en vervolgens op het gewenste item te klikken