Scannen met Epson Creativity Suite

Wanneer u scant met Epson Creativity Suite, kunt u de afbeelding eerst scannen en opslaan met behulp van Epson File Manager. Vervolgens gebruikt u de overige projecten uit het venster van Epson File Manager om uw afbeeldingsbestanden af te drukken, te verzenden per e-mail of te importeren in andere programma's.

Plaats uw document of foto op de scanner. Zie Documenten of foto’s op de scanner plaatsen.

U start Epson File Manager op een van de volgende manieren:

Windows:
    Dubbelklik op het pictogram EPSON File Manager op het bureaublad.

Andere mogelijkheid: klik op de startknop of selecteer Start > Programma's of Alle programma's > EPSON Creativity Suite > EPSON File Manager.

Mac OS X:
    Dubbelklik op het pictogram EPSON File Manager voor X op het bureaublad.

Of open achtereenvolgens de mappen Programma's > EPSON > Creativity Suite > File Manager en dubbelklik vervolgens op het pictogram EPSON File Manager voor X.

Er verschijnt nu een venster met de vraag of u instructies voor het programma wilt weergeven.

Klik op Volgende als u de instructies wilt zien en volg verder de aanwijzingen op het scherm.

Opmerking:

Schakel het selectievakje Volgende keer niet weerg. in als u deze vraag niet opnieuw wilt krijgen.

U ziet nu het venster van Epson File Manager.

Klik op het scannerpictogram onder Foto's laden in de linkerbovenhoek. Epson Scan verschijnt.

Ga op een van de volgende manieren te werk, afhankelijk van de gebruikte modus:

• Volautomatische modus
    Klik op de knop Scannen als bij Modus rechtsboven in het venster de optie Volautomatische modus is geselecteerd. De afbeelding wordt automatisch gescand en opgeslagen als JPEG-bestand in Mijn afbeeldingen of Afbeeldingen. Zie Volautomatische modus gebruiken voor meer informatie over het selecteren van meer instellingen.

• Thuismodus of professionele modus
    Zie Basisinstellingen selecteren voor instructies als bij Modus rechtsboven in het venster de optie Thuismodus of Professionele modus is geselecteerd.

Opmerking:

Zie De scanmodus wijzigen als u van scanmodus wilt veranderen.

De afbeelding wordt als miniatuur weergegeven in Epson File Manager. Zie De scan voltooien voor meer informatie hierover.

Opmerking:

Open voor meer informatie over Epson File Manager het menu Help en selecteer EPSON File Manager Gebruikershandleiding.