Scannen en aan een e-mailbericht koppelen

Met het onderdeel Attach to e-mail van Epson File Manager kunnen gescande afbeeldingen automatisch als bijlage aan een e-mailbericht worden gekoppeld.

Plaats uw originele document of foto op de scanner. Zie Documenten of foto’s op de scanner plaatsen.

Start Epson File Manager (zie Scannen met Epson Creativity Suite). Klik vervolgens op het pictogram E-mailen boven in het venster. Na het scannen verschijnt het venster Bestand per e-mail verzenden.

Selecteer uw e-mailprogramma in de lijst E-mailprogramma selecteren (Select E-mail Application).

Kies een optie onder Fotoformaat selecteren (Select Photo Size) als u het formaat van de afbeelding wilt aanpassen.

Opmerking:

In het vak onder in het venster wordt informatie weergegeven over de afbeelding(en) die u aan het e-mailbericht koppelt.

Klik op OK. Het e-mailprogramma wordt geopend en de door u geselecteerde gescande afbeeldingen worden als bijlage toegevoegd aan een nieuw e-mailbericht. (Zie de Help van uw e-mailprogramma voor meer informatie over het verzenden van e-mailberichten, indien nodig.)