Andere scansoftware

Epson Event Manager (voor Mac OS X)

Hiermee kunt u het openen van een scanprogramma aan een willekeurige apparaatknop toewijzen. Daarnaast kunt u vaak gebruikte scaninstellingen opslaan. Hierdoor kunt u projecten nog sneller scannen.

Starten

Selecteer Applications (Programma's) > Epson Software en dubbelklik op het pictogram Launch Event Manager.

De Help openen

Selecteer Help in het menu en klik vervolgens op Epson Event Manager Help.

ABBYY FineReader

Met deze OCR-software kunt u een document scannen en de tekst van dat document omzetten in gegevens die met een tekstverwerkingsprogramma verder kunnen worden bewerkt.
OCR-software kan de volgende document- of teksttypen niet of slechts moeilijk herkennen:
met de hand geschreven letters
kopieën van kopieën
faxberichten
zeer dicht op elkaar staande tekst
tekst in tabellen of onderstreepte tekst
cursieve lettertypen en tekengrootten van minder dan 8 punten
Er zitten vouwen of kreuken in het document
Volg de Help van ABBYY FineReader voor gedetailleerde instructies.
Opmerking:
In sommige landen wordt ABBYY FineReader mogelijk niet meegeleverd.

Starten

Windows:
Selecteer de startknop of Start > All Programs (Alle programma's) of Programs (Programma's) > ABBYY FineReader-map > ABBYY FineReader.
Mac OS X:
Selecteer Applications (Programma's) en dubbelklik op ABBYY FineReader.