Gebruikershandleiding

In deze sectie worden de onderdelen van het apparaat beschreven.
Volg de stappen hier om originelen op het apparaat te plaatsen.
Hier worden stap voor stap de verschillende mogelijkheden beschreven waarop u uw originele documenten kunt scannen.
Hier worden netwerkinstellingen en het scannen uitgelegd.
Volg de hier gegeven informatie voor de driver en de toepassingssoftware van uw apparaat.
Hier krijgt u uitleg over onderhoud en transport van het apparaat.
Hier vindt u oplossingen voor problemen die kunnen optreden bij het gebruik van het apparaat of de bijbehorende software.
Hier vindt u technische gegevens van het apparaat en toebehoren.