Scannen met Epson Scan (voor Mac OS X)

Met Office Mode (Kantoormodus) kunt u snel tekstdocumenten scannen zonder eerst een voorbeeld weer te geven.
Deze sectie geeft een inleiding tot scanmethodes in Office Mode (Kantoormodus). U kunt indien nodig andere modi gebruiken.
Raadpleeg de Help voor meer informatie over Epson Scan.
Opmerking:
Gebruik de functie Fast User Switching (Snelle gebruikerswisseling) niet terwijl u de scanner gebruikt.
Plaats een of meerdere originelen.
Start Epson Scan.
Selecteer Office Mode (Kantoormodus) onder Mode (Modus).
Selecteer de Document Source (Documentbron).
Selecteer het formaat van het origineel bij Size (Grootte).
Selecteer het Image Type (Beeldtype).
Selecteer de Resolution (Resolutie).
Klik op Preview (Voorbeeldscan).
Het venster Preview (Voorbeeldscan) wordt geopend waarin u het voorbeeld kunt zien.
Belangrijk:
Automatische documententoevoerder (ADF):
De eerste pagina wordt uitgeworpen en er wordt een voorbeeld weergegeven in het voorbeeldvenster. Laad de uitgeworpen pagina opnieuw in de ADF en scan deze.
Pas de helderheid en andere instellingen voor beeldkwaliteit aan.
Raadpleeg de Help voor meer informatie over Epson Scan.
Klik op Scan (Scannen).
In het venster File Save Settings (Instellingen voor Bewaar bestand) selecteert u de instelling Type en klikt u op OK.
Opmerking:
Als het selectievakje Show this dialog box before next scan (Dit dialoogveld voor de volgende scan tonen) niet is aangevinkt, start Epson Scan meteen met scannen zonder het scherm File Save Settings (Instellingen voor Bewaar bestand) weer te geven.
De gescande afbeelding wordt in de opgegeven map opgeslagen.