Clientcomputers instellen met Epson Scan Settings (EPSON Scan Instellingen)

Zorg ervoor dat uw scanner en Network Interface Panel zijn ingeschakeld en goed werken. Volg dan de stappen hieronder om via het programma Epson Scan Settings (EPSON Scan Instellingen) netwerkscannen in te schakelen.
Opmerking voor Windows:
Meld u aan als gebruiker met beheerdersrechten en voer dan de installatie uit. Voer het beheerderswachtwoord in als u daarom gevraagd wordt en ga verder.
Opmerking voor Mac OS X:
Gebruik de functie Fast User Switching (Snelle gebruikerswisseling) niet terwijl u de scanner gebruikt.
U moet u als Computer Administrator (Systeembeheerder) aanmelden.
Vraag uw netwerkbeheerder om het IP-adres of de hostnaam van het Network Interface Panel.
Start Epson Scan Settings (EPSON Scan Instellingen).
Windows:
Start > All Programs (Alle programma's) of Programs (Programma's) > EPSON > EPSON Scan > EPSON Scan Settings (EPSON Scan Instellingen)
Mac OS X:
Selecteer Applications (Programma's) > EPSON Software > EPSON Scan Settings (EPSON Scan Instellingen).
Selecteer uw scanner in de lijst Select Scanner (Selecteer scanner).
Selecteer Network (Netwerk) en klik op Add (Toevoegen).
Kies het IP-adres van het Network Interface Panel in het venster Add (Toevoegen) onder Search for addresses (Zoeken naar adressen), of selecteer Enter address (Adres opgeven) en voer het adres in. Klik vervolgens op OK.
Klik in het venster Epson Scan Settings (EPSON Scan Instellingen) op Test om de verbinding te controleren. Werkt alles naar behoren, dan verschijnt er een bericht dat de verbinding tot stand is gebracht.
Klik op OK om de instellingen op te slaan.