Verkkosivujen tulostaminen

Katso ohjeet paperin lisäämisestä seuraavasta osasta.
Katso Epson-erikoispapereita koskevat ohjeet seuraavasta osasta.

EPSON Web-To-Page -ohjelman käyttäminen

EPSON Web-To-Page -ohjelmiston avulla voit tulostaa verkkosivut siten, että ne mahtuvat leveydeltään valitsemallesi paperille.
Huomautus Windows-käyttäjille:
Tämä ohjelmisto ei ole käytettävissä Windows Vista- ja XP x64 -käyttöjärjestelmissä.
Verkkosivujen tulostaminen paperikoon mukaan sovitettuna on Windows Internet Explorer 7:n vakio-ominaisuus.
Huomautus Mac OS X -käyttäjille:
Tämä ohjelmisto ei ole käytettävissä Mac OS X -käyttöjärjestelmässä.
Macintosh-käyttäjät voivat tulostaa verkkosivuja tulostinohjainta käyttämällä.
Katso Tulostinasetukset (Mac OS X 10.3 tai 10.4)
Siirry Internet Explorerilla sille verkkosivulle, jonka haluat tulostaa.
Jos EPSON Web-To-Page on asennettu, EPSON Web-To-Page -työkalurivi näkyy Internet Explorer -ikkunassa.
Napsauta työkalurivin Print (Tulosta) -painiketta. Näytölle ilmestyy Print (Tulosta) -ikkuna.
Huomautus:
Voit tarkastella tulosteen asettelua painamalla työkalurivillä olevaa Print Preview (Esikatselu) -painiketta.
Napsauta tulostimen kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Printing Preferences (Tulostusmääritykset).
Napsauta Main (Yleiset) -välilehteä ja valitse yksi seuraavista Quality Option (Laatuasetus) -asetuksista:
Draft (Vedos) on tarkoitettu laadultaan tavallista heikompia raakavedoksia varten
Text (Teksti) on tarkoitettu ainoastaan tekstiä sisältäviä laadukkaita sivuja varten
Text & Image (Teksti ja kuva) on tarkoitettu tekstiä ja kuvia sisältäviä laadukkaita asiakirjoja varten
Valitse asianmukainen Type (Tyyppi) -asetus.
Valitse asianmukainen Size (Koko) -asetus. Voit määrittää myös mukautetun paperikoon. Katso lisätiedot käytönaikaisesta ohjeesta.
Voit määrittää tulosteen suunnan valitsemalla Portrait (Pysty)- tai Landscape (Vaaka) -vaihtoehdon.
Sulje tulostinasetusikkuna napsauttamalla OK.
Tulosta sivu.