Asiakirjojen tulostaminen

Katso ohjeet paperin lisäämisestä seuraavasta osasta.
Katso Epson-erikoispapereita koskevat ohjeet seuraavasta osasta.

Tulostinasetukset (Windows)

Avaa tiedosto, jonka haluat tulostaa.
Siirry tulostinasetuksiin.
Napsauta Main (Yleiset) -välilehteä ja valitse yksi seuraavista Quality Option (Laatuasetus) -asetuksista:
Draft (Vedos) on tarkoitettu laadultaan tavallista heikompia raakavedoksia varten
Text (Teksti) on tarkoitettu ainoastaan tekstiä sisältäviä laadukkaita asiakirjoja varten
Text & Image (Teksti ja kuva) on tarkoitettu tekstiä ja kuvia sisältäviä laadukkaita asiakirjoja varten
Valitse asianmukainen Type (Tyyppi) -asetus.
Valitse asianmukainen Size (Koko) -asetus. Voit määrittää myös mukautetun paperikoon. Katso lisätiedot käytönaikaisesta ohjeesta.
Voit määrittää tulosteen suunnan valitsemalla Portrait (Pysty)- tai Landscape (Vaaka) -vaihtoehdon.
Sulje tulostinasetusikkuna napsauttamalla OK.
Tulosta tiedosto.

Tulostinasetukset (Mac OS X 10.5)

Määritä tulostimen asetukset seuraavasti.
Avaa tiedosto, jonka haluat tulostaa.
Siirry Print (Tulosta) -valintaikkunaan.
Suurenna valintaikkunaa napsauttamalla  -painiketta.
Valitse käyttämäsi tulostin Printer (Tulostin) -asetukseksi ja määritä sen jälkeen asianmukaiset asetukset.
Huomautus:
Käytettävästä sovelluksesta riippuen tämän valintaikkunan kaikkia valintoja ei ehkä voida valita. Jos näin on, napsauta sovelluksen File (Tiedosto) -valikossa Page Setup (Sivun asetukset) ja tee tarvittavat asetukset.
Valitse ponnahdusvalikosta Print Settings (Tulostusasetukset).
Tee tarvittavat asetukset tulostusta varten. Katso lisätiedot käytönaikaisesta Print Settings (Tulostusasetukset) -ohjeesta.
Käynnistä tulostus napsauttamalla Print (Tulosta).

Tulostinasetukset (Mac OS X 10.3 tai 10.4)

Avaa tiedosto, jonka haluat tulostaa.
Siirry Page Setup (Sivun asetukset) -valintaikkunaan.
Valitse käyttämäsi tulostin Format for (Muotoilu) -asetukseksi.
Valitse asianmukaiset Paper Size (Paperikoko)- ja Orientation (Suunta) -asetukset. Voit määrittää myös mukautetun paperikoon. Katso lisätiedot käytönaikaisesta ohjeesta.
Sulje Page Setup (Sivun asetukset) -valintaikkuna napsauttamalla OK.
Siirry Print (Tulosta) -valintaikkunaan.
Valitse käyttämäsi tulostin Printer (Tulostin) -asetukseksi. Määritä sen jälkeen Copies & Pages (Kopiot/Sivut) -asetukset.
Valitse ponnahdusvalikosta Print Settings (Tulostusasetukset).
Valitse asianmukaiset Media Type (Tulostusmateriaali)-, Color (Väri)- ja Mode (Tila) -asetukset. Katso lisätiedot käytönaikaisesta Print Settings (Tulostusasetukset) -ohjeesta.