Julistetulostus (vain Windows)

Julisteasetuksella voidaan tuottaa julistekokoisia kuvia tulostamalla julisteen osat usealle erilliselle arkille.
Huomautus:
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Mac OS X -käyttöjärjestelmässä.

Tulostimen asetukset

Tulosta parittomat ja parilliset sivut arkin vastakkaisille puolille noudattamalla seuraavia ohjeita.
Avaa tulostettava asiakirja.
Siirry tulostinasetuksiin.
Valitse Main (Yleiset) -välilehti, valitse oikea Media Type (Tulostusmateriaali) -asetus ja valitse sitten haluamasi Color (Väri)-, Print Quality (Tulostuslaatu)- ja Mode (Tila) -asetukset.
Huomautus:
Käytettävissä olevat valinnat voivat riippua muista valituista asetuksista.
Valitse Source (Lähde) -asetukseksi Sheet (Arkki) tai Manual - Roll (Manuaalinen - Rulla).
Valitse oikea Size (Koko) -asetus.
Valitse Page Layout (Sivun asettelu) -välilehti, määritä tulostussuunta valitsemalla Portrait (Pysty) tai Landscape (Vaaka), valitse Multi-Page (Monisivuinen) ja valitse sitten Poster (Juliste).
Avaa Poster Settings (Julisteasetukset) -ikkuna valitsemalla Settings (Asetukset). Valitse julisteen arkkien määrä Poster Settings (Julisteasetukset) -ikkunassa.
Valitse Borderless Poster Print (Reunukseton julistetulostus), jos haluat tehdä julisteita joutumatta leikkaamaan reunuksia ja limittämään arkkeja.
Jos et käytä Borderless Poster Print (Reunukseton julistetulostus) -asetusta, käytettävissä ovat seuraavat asetukset.
Print Cutting Guides (Tulosta leikkausviivat)
Tulostaa leikkaamista helpottavat viivat.
Overlapping Alignment Marks (Limittäiset kohdistusmerkit)
Kun tämä vaihtoehto on valittuna, kuva tulostetaan siten, että arkit limitetään. Arkkien reunoihin lisätään kohdistusmerkit.
Trim Lines (Apuviivat)
Kun tämä vaihtoehto on valittuna, kuviin tulostetaan sivujen leikkaamista helpottavat reunaviivat.
Sulje Poster Settings (Julisteasetukset) -ikkuna valitsemalla OK.
Yllä olevien vaiheiden suorittamisen jälkeen tulosta yksi testikopio ja tutki tulokset ennen koko työn tulostamista. Toimi sen jälkeen näytön ohjeiden mukaan.
Katso Julisteen kokoaminen tulosteista

Julisteen kokoaminen tulosteista

Seuraavan esimerkin avulla voit koota julisteen, kun Poster Printing (Julistetulostus) -kohdasta on valittu 2x2 ja Print Cutting Guides (Tulosta leikkausviivat) -asetukseksi on valittu Overlapping Alignment Marks (Limittäiset kohdistusmerkit).
Leikkaa arkin 1 reuna pystysuoraan arkin ylä- ja alareunojen ristimerkkien keskikohdasta:
Aseta arkin 1 reuna arkin 2 päälle ja kohdista ristimerkit. Teippaa arkit väliaikaisesti toisiinsa taustapuolelta:
Leikkaa teipatut arkit kahtia pystysuoraan kohdistusmerkkien läpi (tällä kertaa ristimerkkien vasemmalla puolella oleva viiva):
Kohdista papereiden reunat kohdistusmerkkien avulla ja teippaa ne taustapuolelta:
Teippaa arkit 3 ja 4 toisiinsa toistamalla vaiheet 1–4.
Teippaa paperin ylä- ja alaosat toisiinsa toistamalla vaiheet 1–4.
Leikkaa jäljellä olevat reunukset pois.