Tulostimen osat ja ohjauspaneelin toiminnot

Tulostimen osat

a.
Paperituki: tukee arkinsyöttölaitteeseen asetettua paperia.
b.
Arkinsyöttölaite: kannattelee paperia ja syöttää sen tulostimeen.
c.
Tulostimen kansi: peittää tulostusmekanismin. Avaa kansi vain, kun lisäät tai vaihdat värikasetteja.
d.
Etukansi: peittää etuosan käsinsyöttöaukon. Avaa vain, kun tulostat paksulle paperille tai CD/DVD-levylle.
e.
Luovutustaso: kannattelee tulostettuja papereita.
f.
EXT. I/F USB-portti: liitäntä USB-kaapelille digitaalikamerasta tai valokuvantallennuslaitteesta, kuten EPSON Multimedia Storage Vieweristä.
g.
Reunaohjaimet: pitävät paperin suorassa arkinsyöttölaitteessa. Siirrä reunaohjain papereiden reunaan.
a.
Reunaohjain: auttaa rullapaperin tai yksittäisten arkkien asettamista suoraan takaosan käsinsyöttöaukkoon.
b.
Takaosan käsinsyöttöaukko: kannattelee rullapaperia tai yksittäisiä paperiarkkeja. Syöttää automaattisesti rullapaperin tai yksittäiset arkit sen jälkeen, kun paperia on pidetty käsin paikallaan kolmen sekunnin ajan.
c.
USB-liitännät: tulostin voidaan kytkeä tietokoneeseen molempien USB-liitäntöjen kautta. Tulostimeen voi kytkeä kaksi tietokonetta samanaikaisesti.
d.
Rullapaperin pidike: kiinnitetään tulostimeen ja kannattelee rullapaperia.
e.
Rullapaperin nuppi: nupilla kiristetään tai löysätään rullapaperia.
f.
Takaosan arkinsyötin: kannattelee jäykkiä erikoispapereita, kuten Velvet Fine Art Paper. Takaosan arkinsyötin ja rullapaperin pidike eivät voi olla kiinnitettyinä samanaikaisesti.
a.
Kasetin suojaosa: suojaa värikasetteja. Avaa kansi vain, kun lisäät tai vaihdat värikasetteja.
b.
Tulostuspää: tulostaa väriä paperille.
c.
Ohjauspaneeli: hallitse tulostinta painikkeita käyttämällä ja valoja seuraamalla. Katso lisätietoja seuraavasta osasta.
d.
Värikasetin merkkivalo: ilmoittaa, kun värikasetti on tyhjä tai lähes tyhjä.
e.
Etuosan käsinsyöttöaukko: kannattelee paksuja papereita ja CD/DVD-levyjä. Käytä silloin, kun tulostat paksulle paperille tai CD/DVD-levylle.
f.
Reunaohjain: pitää paksun paperin tai CD/DVD-levyn suorassa, kun se syötetään etuosan arkinsyöttölaitteeseen.

Ohjauspaneeli

Painikkeet

Painike
Toiminto
virta
Tulostin kytketään päälle ja pois päältä painamalla painiketta.
muste
Kun painiketta painetaan, tulostuspää siirtyy värikasetin vaihtoasentoon.
Kun havaitset tyhjän värikasetin, paina painiketta, jotta tulostuspää siirtyy värikasetin tarkastusasentoon.
Kun värikasetti on vaihdettu, paina painiketta, jotta tulostuspää palaa alkuasentoonsa.
Kun  -mustevalo ei pala, pidä painike painettuna kolmen sekunnin ajan, jotta tulostuspää puhdistuu.
paperi
Lataa tai poista paperi painamalla painiketta.
Painikkeen painaminen jatkaa tulostusta paperin loppumisesta tai useiden sivujen syöttämisestä johtuneiden virheiden jälkeen.
Painikkeen painaminen peruuttaa tulostuksen tulostustyön aikana.
rullapaperi
Paina painiketta rullapaperille tulostamisen jälkeen, jotta leikkausviiva tulostuu, ja syötä paperia eteenpäin leikkausasentoon. Paina painiketta rullapaperin leikkaamisen jälkeen, jotta paperi syöttyy takaisin tulostusasentoon. Paina ja pidä alhaalla 3 sekunnin ajan, jotta rullapaperi syöttyy takaisin poistoasentoon.

Merkkivalot

Merkkivalo
Kuvaus
virta
Palaa tulostimen ollessa päällä.
Vilkkuu tulostimen vastaanottaessa tietoa tai tulostaessa, värikasettia vaihdettaessa, mustetta lisättäessä tai tulostuspäitä puhdistettaessa.
muste loppu
Palaa, kun värikasetti on tyhjä.
Vilkkuu, kun värikasetti on lähes tyhjä.
paperi loppu
Palaa, kun tulostimesta on loppunut paperi tai CD/DVD-tasoa ei ole ladattu oikein.
Vilkkuu, kun paperi tai CD/DVD-taso on juuttunut tai tulostimen kansi on auki paperille tulostamista varten.
Lisätietoja virhetilasta on seuraavissa ohjeissa.
Katso Virheosoittimet