Tulostuspäiden suutinten tarkistus

Jos tulosteet ovat himmeitä tai niistä puuttuu pisteitä, vika saattaa olla tulostuspään mustesuuttimissa.
Voit puhdistaa tulostuspään mustesuuttimet tietokoneen avulla käyttäen Nozzle Check (Suutintesti) -apuohjelmaa tai käyttämällä tulostimen painikkeita.

Nozzle Check (Suutintesti) -apuohjelman käyttäminen Windowsissa.

Noudata seuraavia ohjeita käyttäessäsi Nozzle Check (Suutintesti) -apuohjelmaa.
Varmista, ettei mikään merkkivaloista ilmoita virheestä ja että luovutustaso on auki, mutta pidä etukansi suljettuna.
Varmista, että arkinsyöttölaitteeseen on ladattu A4-kokoista paperia.
Napsauta hiiren kakkospainikkeella tulostimen kuvaketta tehtäväpalkissa ja valitse sitten Nozzle Check (Suutintesti).
Jos tulostimen kuvaketta ei näy, katso kuvakkeen lisäämisohjeet seuraavasta osasta.
Toimi näytön ohjeiden mukaan.

Nozzle Check (Suutintesti) -apuohjelman käyttäminen Mac OS X:ssä

Noudata seuraavia ohjeita käyttäessäsi Nozzle Check (Suutintesti) -apuohjelmaa.
Varmista, ettei mikään merkkivaloista ilmoita virheestä ja että luovutustaso on auki, mutta pidä etukansi suljettuna.
Varmista, että arkinsyöttölaitteeseen on ladattu A4-kokoista paperia.
Avaa EPSON Printer Utility 3 -valintaikkuna.
Napsauta Utility (Apuohjelma) -valintataulussa kohtaa Nozzle Check (Suutintesti).
Toimi näytön ohjeiden mukaan.

Värikasetin vaihtaminen tulostimen painikkeita käyttäen

Voit tarkistaa tulostuspään suuttimet tulostuspainikkeiden avulla. Noudata seuraavia ohjeita.
Varmista, ettei mikään merkkivaloista ilmoita virheestä ja että luovutustaso on auki, mutta pidä etukansi suljettuna.
Sammuta tulostin.
Varmista, että arkinsyöttölaitteeseen on ladattu A4-kokoista paperia.
Kytke tulostin päälle pitämällä  -paperipainiketta alhaalla ja painamalla  -virtapainiketta.
Kun virta kytkeytyy päälle, vapauta molemmat painikkeet. Tulostin tulostaa suuttimien testikuvion.
Alla on kaksi suuttimen testikuviota.
Vertaa testisivun tulostuslaatua alla olevaan malliin. Jos tulostuslaadussa ei ole esimerkiksi rakoina tai testikuviosta puuttuvina osina ilmeneviä puutteita, tulostuspää on kunnossa.
Jos tulostetuista viivoista puuttuu osia, mustesuuttimia saattaa olla tukossa tai tulostuspään kohdistus saattaa olla virheellinen.