Tulostuspään kohdistaminen

Jos tulosteen pystysuuntaiset viivat eivät ole suoria tai tulosteessa on vaakasuuntaisia raitoja, voit todennäköisesti korjata vian tulostinohjaimessa olevalla Print Head Alignment (Tulostuspään kohdistus) -apuohjelmalla.
Katso lisätiedot jäljempänä olevasta osasta.
Huomautus:
Älä peruuta tulostusta Print Head Alignment (Tulostuspään kohdistus) -apuohjelman testitulostuksen aikana painamalla  -painiketta.
Varmista, että käytät vähintään A4/Letter-kokoista paperia. Suositeltuja paperityyppejä ovat Epson Premium Glossy Photo Paper (Ensiluokkainen kiiltävä valokuvapaperi), Epson Enhanced Matte Paper (Ensiluokkainen mattapaperi) ja Epson Photo Quality Ink Jet Paper (Valokuvalaatuinen yleispaperi).

Print Head Alignment (Tulostuspään kohdistus) -apuohjelman käyttäminen (Windows)

Voit kohdistaa tulostuspään Print Head Alignment (Tulostuspään kohdistus) -apuohjelmalla seuraavien vaiheiden mukaisesti.
Varmista, ettei mikään merkkivaloista ilmoita virheestä ja että luovutustaso on auki, mutta pidä etukansi suljettuna.
Varmista, että tulostimessa on vähintään A4/Letter-kokoinen EPSON-erikoispaperiarkki.
Napsauta hiiren kakkospainikkeella tulostimen kuvaketta tehtäväpalkissa ja valitse sitten Print Head Alignment (Tulostuspään kohdistus).
Jos tulostimen kuvaketta ei näy, katso kuvakkeen lisäämisohjeet seuraavasta osasta.
Kohdista tulostuspää noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Print Head Alignment (Tulostuspään kohdistus) -apuohjelman käyttäminen (Mac OS X)

Voit kohdistaa tulostuspään Print Head Alignment (Tulostuspään kohdistus) -apuohjelmalla seuraavien vaiheiden mukaisesti.
Varmista, ettei mikään merkkivaloista ilmoita virheestä ja että luovutustaso on auki, mutta pidä etukansi suljettuna.
Varmista, että arkinsyöttölaitteeseen on ladattu tavallista A4-kokoista paperia.
Avaa EPSON Printer Utility 3 -valintaikkuna.
Napsauta Utility (Apuohjelma) -valintaikkunassa Print Head Alignment (Tulostuspään kohdistus) -painiketta.
Kohdista tulostuspää noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.