CD- ja DVD-etikettien luominen ja tulostaminen

EPSON Print CD -ohjelmiston avulla voit luoda tietokoneellasi kuvia ja tekstiä sisältäviä CD/DVD-etikettejä ja tulostaa ne suoraan 8 cm:n ja 12 cm:n CD- ja DVD-levyille.

EPSON Print CD -ohjelmiston käynnistäminen

EPSON Print CD voidaan käynnistää kahdella tavalla:
Kaksoisnapsauta EPSON File Manager -kuvaketta työpöydällä ja napsauta sitten CD Label Print (CD-etiketin tulostus) -kuvaketta EPSON File Manager -ikkunan yläosassa.
Windows Vista:
Napsauta käynnistyspainiketta, valitse All Programs (Kaikki ohjelmat), napsauta EPSON Print CD ja napsauta sitten EPSON Print CD.

Windows XP ja 2000:
Valitse Start (Käynnistä), valitse All Programs (Kaikki ohjelmat) (Windows XP) tai Programs (Ohjelmat) (Windows 2000), napsauta EPSON Print CD ja napsauta sitten EPSON Print CD.

Mac OS X:
Kaksoisosoita Macintosh HD -oletuskiintolevyn Applications (Sovellukset) -kansiota ja kaksoisosoita sitten EPSON Print CD -kansiota. Kaksoisosoita lopuksi EPSON Print CD.
Lisätietoja etikettitiedostojen muokkaamisesta ja tulostamisesta saat seuraavista ohjeista.
Katso CD- ja DVD-levyille tulostaminen