Skannausongelmat

Skannauksen aloittaminen, asetusten määrittäminen tai skannaaminen EPSON Scan -ohjelmalla ei onnistu

Onnistuuko yhteystesti?
Jos yhteystesti ei onnistu, varmista, että verkkoyhteys toimii.
Onko tietokoneen IP-osoite määritetty oikein?
Katso lisätietoja verkkoasetuksista, kuten IP-osoite, kohdasta Asennusongelmat.
Katkesiko tietoliikenneyhteys?
Jos tietoliikenneyhteys katkesi EPSON Scanin käynnistyksen aikana, lopeta ohjelma ja käynnistä se hetken kuluttua uudelleen. Jos EPSON Scan ei käynnisty uudelleen, sammuta tulostin, käynnistä se uudelleen ja yritä uudelleen.
Tarkista Timeout Setting (Aikakatkaisu-asetus) kohdasta EPSON Scan Settings (EPSON Scan Asetukset). Katso lisätietoja EPSON Scanin ohjeesta.
Onko palomuuritoiminto tai erillinen tietoturvaohjelmisto päällä Windows XP- tai uudemmassa käyttöjärjestelmässä?
Jos palomuuritoiminto on käytössä, kohdan EPSON Scan Settings (EPSON Scan Asetukset) hakutoiminto ei ehkä toimi oikein. Valitse tässä tapauksessa EPSON Scan Settings (EPSON Scan Asetukset) - Add (Lisää) - Enter address (Syötä osoite).
Skannaatko suurta kuvaa suurella tarkkuudella?
Skannattaessa suurta kuvaa suurella tarkkuudella saattaa tapahtua tietoliikennevirheitä. Jos skannaaminen ei onnistu, vähennä skannaustarkkuutta.
Onko tietokoneessasi useampia kuin yksi verkkoliitäntä?
Skanneri ei ehkä pysty muodostamaan yhteyttä tietokoneiden kanssa, joissa on useampia verkkoliitäntöjä. Jotta skanneriin voidaan olla yhteydessä, napsauta EPSON Scan Settings (EPSON Scan Asetukset) - Add (Lisää) - Enter address (Syötä osoite) ja kirjoita suoraan IP-osoite.

Skannaus tietokoneeseen (WSD) ei toimi

Onko WSD-yhteensopiva tietokone kytketty verkkoon?
Skannaa tietokoneeseen (WSD) -toiminto on käytettävissä vain tietokoneille, joissa on käytössä englanninkielinen Windows 7/Vista. Varmista, että skanneriin on kytketty samassa verkossa oleva tietokone, jossa on käytössä englanninkielinen Windows 7/Vista.