Forøgelse af udskrivningshastigheden (kun i Windows)

Du kan øge udskrivningshastigheden ved at vælge bestemte indstillinger i vinduet Speed & Progress (Hastighed og status). Klik på knappen Speed & Progress (Hastighed og status) i printerdriverens vindue Maintenance (Vedligeholdelse).
Følgende dialogboks vises.
Tabellen nedenfor giver en oversigt over de faktorer, der påvirker udskrivningshastigheden.
Udskrivningshastighed
Hurtigere
Langsommere
High Speed Copies (Højhastighedskopier)
Til
Fra
Always spool RAW datatype (Spool altid RAW-datatype) (Windows Vista, XP og 2000)
Til
Fra
Page Rendering Mode (Sidegengivelsestilstand) (Windows Vista, XP og 2000)
Til
Fra
Print as Bitmap (Udskriv som bitmap) (Windows Vista, XP og 2000)
Til
Fra
Se online Hjælp vedrørende flere detaljer om hvert emne.