Kontrol af printerstatus

I Windows

Bemærk:
Når du bruger printeren som en delt printer i et netværk med følgende computerkombinationer, er klientoperativsystemet ikke i stand til at kommunikere med printeren, så nogle funktioner er ikke til rådighed for den pågældende klient.
Server
Klient
Windows Vista/XP
Windows 2000
Windows 2000
Windows Vista/XP

Sådan bruges statusmåleren

Når du sender et udskriftsjob til printeren, vises statusmåleren som vist på illustrationen nedenfor.
Statusmåleren viser status for det aktuelle udskriftsjob og giver oplysninger om printerens status. Dette vindue viser også fejlmeddelelser samt nyttige tip til bedre udskrivning. Se det relevante afsnit nedenfor.

Tips (Tip)

Tip til at få det optimale ud af din Epson-printerdriver vises i tekstfeltet i statusmålervinduet. Der vises et nyt tip hver 15 sekunder. Klik på knappen Details (Detaljer) for at få yderligere oplysninger om det tip, der vises i vinduet.

Fejlmeddelelser

Hvis der opstår et problem under udskrivningen, vises der en fejlmeddelelse i tekstfeltet i statusmålervinduet. Klik på Technical Support (Teknisk support) for at åbne den online Brugervejledning, hvor du finder yderligere oplysninger.
Hvis blækniveauet er lavt, eller patronen er tom, vises en How to (Sådan)-knap. Klik på How to (Sådan), hvorefter EPSON Status Monitor 3 fører dig gennem proceduren for udskiftning af patroner trin for trin.

Sådan bruges EPSON Status Monitor 3

EPSON Status Monitor 3 viser detaljerede oplysninger om status for printeren.
Du kan få adgang til EPSON Status Monitor 3 på to måder:
Dobbeltklik på printergenvejsikonet på proceslinjen i Windows.
Se Fra genvejsikonet på proceslinjen for at tilføje et genvejsikon til proceslinjen i Windows.
Åbn printerdriveren, klik på fanen Maintenance (Vedligeholdelse), og klik derefter på knappen Status Monitor 3.
Når du åbner EPSON Status Monitor 3, vises følgende vindue:
EPSON Status Monitor 3 indeholder følgende oplysninger:
Current Status (Aktuel status):
Hvis blækpatronen er helt eller næsten opbrugt, vises knappen How to (Sådan) i vinduet EPSON Status Monitor 3. Klik på How to (Sådan) for at få vist en vejledning til udskiftning af blækpatroner og flytte skrivehovedet til positionen for udskiftning af blækpatroner.
Ink Cartridge Status (Status for blækpatroner):
EPSON Status Monitor 3 viser en grafisk fremstilling af blækpatronens status.
Ink Cartridge Information (Blækpatronoplysninger):
Du kan få vist oplysninger om de installerede blækpatroner ved at klikke på Information (Oplysninger).
Technical Support (Teknisk support):
Du kan få adgang til den online brugervejledning fra EPSON Status Monitor 3. Klik på Technical Support (Teknisk support) i vinduet EPSON Status Monitor 3, hvis der opstår et problem.

I Mac OS X

Sådan bruges EPSON StatusMonitor

Hvis EPSON StatusMonitor registrerer et printerproblem, vises der en fejlmeddelelse.
Følg nedenstående trin for at åbne EPSON StatusMonitor.
Adgang til EPSON Printer Utility2.
Klik på knappen EPSON StatusMonitor. EPSON StatusMonitor vises.
Hvis blækniveauet er lavt, eller patronen er tom, vises en How to (Sådan)-knap. Klik på How to (Sådan), hvorefter EPSON StatusMonitor fører dig gennem proceduren for udskiftning af blækpatroner trin for trin.
Du kan også bruge dette værktøj til at kontrollere blækmængderne, inden du udskriver. EPSON StatusMonitor viser den mængde blæk, der var tilbage, da EPSON StatusMonitor blev åbnet. Klik på Update (Opdater) for at opdatere status for blækpatron.